Duostone uni Hormigon Brown 60x60 cm op=op

Duostone uni Hormigon Brown 60x60 cm op=op
per m²

Gerelateerde producten

Duostone uni Hormigon Brown 60x60 cm op=op

Duostone is de ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je (dak)terras, balkon, veranda of patio te verwerken. Mix en match er op los met deze stoere XL tegels en verrassende dessins.
Deze tegels beschikken over de unieke eigenschappen dat ze lichtgewicht zijn. Verkrijgbaar in verschillende dessins en kleurcombinaties en in mooie eigentijdse kleuren. De tegels zijn eenvoudig te verwerken, altijd kleurvast en hebben een geglazuurd oppervlak. Hierdoor zijn ze vlekbestendig, easy to clean en heeft u geen groene aanslag. Daarnaast zijn de tegels kras- en slijtvast, vorstbestendig en uiterst duurzaam.
Geen maatkeuze mogelijk.

Verpakkingsdetails
Gewicht 45 KG
Stuks 2.78
m² per verpakking 10.8
Aantal per verkoopeenheid 0
Op deze pagina vindt u ons complete assortiment aan sierbestrating. Denk bijvoorbeeld aan tuintegels,keramische tuintegelsnatuursteen,MBI tegels,>GeoCeramica, GeoSteentuinverlichting zoals inlite verlichting of tuinhout. Ook kunt u ons inschakelen voor tuinaanleg Almere, tuinaanleg Amersfoort en als u een stratenmaker Utrecht, een stratenmaker Hilversum of een stratenmaker Lelystad zoekt.