Natuursteen Utrecht

Bent u op zoek naar natuursteen in Utrecht en omgeving? Bij Kippersluis Sierbestrating kunt u natuursteen kopen in de buurt van Utrecht. Wij hebben een breed assortiment, dat wij aanbieden in zowel onze webshop als in onze showtuinen. Wij beschikken namelijk over twee eigen showtuinen in Almere en Muiderberg. Ook is ons dochterbedrijf Hout- en Steenhandel Kortenhoef dichtbij Utrecht gevestigd. Hier kunt u ook uitstekend natuursteen tegels kopen in de regio Utrecht. Een groot voordeel van Kippersluis Sierbestrating is de unieke werkwijze. Hoge kwaliteit van de producten worden gecombineerd met zeer scherpe prijzen en een goede service. Dat is iets wat u niet snel zult tegenkomen bij het kopen van natuursteen in Utrecht.

natuursteen Utrecht

Groot en gevarieerd aanbod aan natuursteen in de omgeving van Utrecht

Dichtbij de Domstad Utrecht kunt u bij Kippersluis Sierbestrating natuursteen tegels kopen. Wij hebben dit product in verschillende soorten, maten en kleuren. Alle soorten zijn professioneel afgewerkt en van zeer hoge kwaliteit. Elk type natuursteen in Utrecht heeft zijn eigen afwerkingen en eigenschappen. Het is daarnaast een erg duurzaam soort sierbestrating. In onze webshop en in onze showtuinen kunnen wij het gevarieerde aanbod mooi kunnen laten zien. Dat zorgt ervoor dat wij uw keuze voor natuursteen Utrecht gemakkelijker kunnen maken.

De soorten natuursteen in de regio Utrecht

Bij Kippersluis Sierbestrating hebben wij het beste aanbod aan natuursteen in de regio Utrecht voor u geselecteerd. Dit hebben wij kunnen realiseren door onze ervaren medewerkers, die veel kennis hebben over de natuursteen tegels in Utrecht. Onder andere Chinees hardsteen, flagstone’s, leisteen, Vietnamees en Turks hardsteen vindt u in onze webshop. Ook graniet, basalt, kalksteen, marmer en Jericho tegels kunt u bij ons kopen. Verder bieden wij natuursteen kinderkoppen, klinkers en staptegels aan in onze webshop en in onze showtuinen in de buurt van Utrecht.

Impressie van onze natuurstenen in Utrecht

Natuursteen in Utrecht kopen   Natuursteen Utrecht kopen   Natuurstenen Utrecht

Wilt u natuursteen Utrecht kopen? Bestel voordelig in onze webshop!

Bent u van plan om natuursteen te kopen in de omgeving van Utrecht? Ga dan naar de webshop of een van de showtuinen van Kippersluis Sierbestrating. Onze medewerkers kunnen u van deskundig advies voorzien. In een persoonlijk gesprek kunnen zij voor u een aantal natuursteen tegels selecteren. Op deze manier maakt u de keuze die bij u en uw tuin past. Laat u verrassen en bekijk ons gehele assortiment aan natuursteen Utrecht in onze webshop.