Veelgestelde vragen


Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meest gestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meest gestelde vragen te bekijken.

Daarnaast kunt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons opnemen. Denk hierbij onder andere aan informatie omtrent sierbestrating, tuintegels, keramische tuintegels, tuinhout, natuursteen, GeoCeramica en inlite verlichting. 
« terug naar overzicht

Geeft Kippersluis garantie op de aangeschafte producten?
Sommige producten wel en anderen niet. Veel producten zijn geproduceerd op basis zijn van natuurlijke grondstoffen en daarom kunnen wij niet overal garantie op geven. Bij garantieproducten staat er duidelijk aangegeven of er garantie op zit en hoeveel. Wij werken daarbij altijd met fabrieksgaranties. Bij een garantieclaim dient u altijd uw aankoopbon te tonen.
Bestelling contoleren en wat te doenbij schade?
U moet controleren of de bestelling schadevrij en conform de orderbevestiging is geleverd. Als er iets niet klopt, dan moet dit binnen 24 uur gemeld worden via e-mail met een foto van de schade!
Wat als mijn bestelling niet klopt?
Als de bestelling niet overeenkomt met de factuur,ga dan niet straten en of verwerken.Neem contact op met Kippersluis. Als de juiste materialen op voorraad zijn zullen de spullen zo snel mogelijk omgeruild worden.

Extra informatie