Veelgestelde vragen


Hieronder bevinden zich de onderwerpen waar wij de meest gestelde vragen in hebben onderverdeeld. Klik op een onderwerp naar keuze om de meest gestelde vragen te bekijken.

Daarnaast kunt u voor meer informatie vrijblijvend contact met ons opnemen. Denk hierbij onder andere aan informatie omtrent sierbestrating, tuintegels, keramische tuintegels, tuinhout, natuursteen, GeoCeramica en inlite verlichting. 
« terug naar overzicht

ik heb teveel besteld,kan dit retour?
De bij Kippersluis gekochte materialen die u over heeft nemen wij weer in, maar brengen wel 20% verwerkingskosten in rekening. Retourneren kan binnen 14 dagen op vertoon van de factuur. Let op!: Speciaal bestelde artikelen door en voor u worden niet retour genomen. Let op! Wij halen geen materialen retour, mits de retour kosten betaald worden. De retour/ ophaalkosten bedragen € 84,70.
ik ben nadat de materialen geleverd zijn niet tevreden, wat nu?
Materialen dienen ter plaats van bezorging gecontroleerd te worden. Ondanks dat de bestelling verpakt is in folie, adviseren wij om de folie los te maken om zo te beoordelen of de juiste kleur, soort en materiaal is geleverd. Wij begrijpen dat u niet op het moment van leveren niet gelijk kan beoordelen of de bestelling klopt. Wel moet de klacht binnen 24 uur gemeld worden via 1 van onze e-mail adressen. 

Als Kippersluis de bestelling moet terug nemen word hiervoor wel retour-administratie kosten in overleg gerekend. 

Let op!: Kippersluis neemt enkel materialen terug die niet verwerkt of beschadigd zijn. Wij zullen dit later beoordelen!