menu

MBI GatorSand XP G2 Beige zak 4,5 kg

MBI GatorSand XP G2 Beige zak 4,5 kg

Kleur 4,5 kg
Maat Beige

Afname info

1 pak : 160 ST
Stuks per pak: 160
1 m²: 1 ST
Minimum : 1 m²

Prijs: 21,00 per ST
U bestelt: 1 m² / 1 stuk
conversie info
Totaal prijs: 21,00 incl. btw.

Product omschrijving

GATOR XP G2 wordt gemaakt met een ultramodern fabricageproces. Meer specifiek, gekalibreerd zand wordt gemengd met geavanceerde intelligente polymeren. Deze nieuwe generatie intelligente polymeren neutraliseert waas en stof. Het aanbrengen van polymeerzand is nu zonder stof, zonder waas, er is geen blazer nodig, er is maar één besproeiing nodig en dankzij technologie voor snelle uitharding, is het regenbestendig na 15 minuten. GATOR XP G2 wordt aanbevolen voor allerlei toepassingen, zoals zwembadranden, terrassen, voetpaden, opritten, parkeerplaatsen, trottoirs, enz. Verkrijgbaar in beige, antraciet, ivoor en zwart.

  1. De zijkanten en de bovenkant van de bestrating moeten volledig droog zijn. Niet aanbrengen als de bestrating vochtig of nat is. Het vochtige of natte oppervlak zorgt ervoor dat GATOR XP G2 SAND voortijdig wordt geactiveerd en dat de polymeren aan de oppervlakken van de natuursteenbestrating gaan kleven
  2. Breng GATOR XP G2 SAND niet aan als de voegen van de klinkers vochtig of nat zijn. Hierdoor zal GATOR XP G2 SAND niet goed in de voegen glijden, wat leidt tot zeer dicht opeengepakte voegen en grote gevolgen heeft voor de prestaties van het product.

Specificaties

Artikelnummer 201029475
Collectie Voegmortel voor bestrating
Gewicht 4.5 Kg
Kleur 4,5 kg
Maat Beige

Kenmerken

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Misschien ook interessant...