MBI tegels: slijtvast en onderhoudsvrij

Waan u in het buitenland in uw eigen tuin met MBI tegels. Deze tegels van keramiek, beton of de fraaie sierbestrating herinneren u aan de mooie tegels in het buitenland. Door de hoogwaardige kwaliteit kunt u lang van deze bestrating genieten. Slijtvast, kleurvast en vrijwel onderhoudsvrij. Met deze luxueus ogende MBI tegels geniet u dus elk seizoen van een prachtig terras!

MBI tegels

Altijd een tegel naar wens met MBI tegels

Dat elke tuin anders is en geen stijl hetzelfde is snappen ze bij MBI de Steenmeesters. Ze spelen hierop in door een brede range aan MBI tegels aan te bieden. Van keramiek tot beton en van klinkers tot trommelstenen. Bij Kippersluis Sierbestrating vindt u onder andere de volgende tegelsoorten van dit merk.

 

 • Sierbestrating
  Bent u op zoek naar sierbestrating? Dan is de GeoSteen® een duurzame keuze. De betonnen steen is voorzien van een hoogwaardige toplaag. Hierdoor bent u verzekerd van kleurechtheid. U kunt kiezen tussen gestructureerde, vlakke en geprofileerde MBI tegels.
 • Keramische tuintegels
  Wilt u uw tuin bestraten met keramische tuintegels? Dan kunt u kiezen voor de keramische tegels van MBI. Keramiek uit Spanje, Italië en de Verenigde Arabische Emiraten. Voor elke smaak een mooie keramische uitvoering
 • GeoCeramica®
  Deze combinatie tussen beton en keramiek is het alternatief voor de klassieke keramische tegels. Eenvoudig te leggen en ook nog eens voordeliger. De fundering van deze tegel is namelijk al onder de tegel geplaatst.
 • Basic steen
  Ook wat betreft basic stenen zijn MBI tegels een goede optie. Klinkers en trommelstenen met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ook hier weer keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen.

MBI tegels bekijken

MBI tegels zijn zeer geliefd dankzij hun duurzaamheid, kwaliteit en prijs. Bij Kippersluis Sierbestrating vindt u daarom een groot aanbod van deze tuintegels. U kunt ons aanbod online bekijken of een bezoek brengen aan onze showtuinen. Onze showtuin in Muiderberg omvat 1500 m² en is daarmee de grootste in Het Gooi. De tuin in Almere is hierop een mooie aanvulling. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom om ons aanbod te bekijken! Ook op onze andere vestiging: Hout en Steenhandel Kortenhoef.

Impressie van onze MBI tegels

MBI tegels  MBI tegels kopen  Goedkope MBI tegels

Meer informatie over deze tegels

Wilt u meer informatie ontvangen over de populaire MBI tegels? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via 036 – 30 30 067 (vestiging Almere) of 0294 - 27 14 14 (vestiging Muiderberg). Wij vertellen u graag meer over de MBI tegels!