menu

MBI Tegels

Waan u in het buitenland in uw eigen tuin met MBI tegels. Deze tegels van keramiek, beton of de fraaie sierbestrating herinneren u aan de mooie tegels in het buitenland. Door de hoogwaardige kwaliteit kunt u lang van deze bestrating genieten. Slijtvast, kleurvast en vrijwel onderhoudsvrij. Met deze luxueus ogende MBI tegels geniet u dus elk seizoen van een prachtig terras!

Bekijk direct ons aanbod!

 


Altijd een tegel naar wens met MBI tegels

Dat elke tuin anders is en geen stijl hetzelfde is snappen ze bij MBI de Steenmeesters. Ze spelen hierop in door een brede range aan MBI tegels aan te bieden. Van keramiek tot beton en van klinkers tot trommelstenen. Bij Kippersluis Sierbestrating vindt u onder andere de volgende tegelsoorten van dit merk.
 

MBI sierbestrating

Bent u op zoek naar sierbestrating? Dan is GeoSteen® een duurzame keuze. Deze luxe betontegels hebben een hoogwaardige toplaag, die u verzekert van langdurig kleurbehoud. U kunt kiezen tussen gestructureerde, vlakke en geprofileerde MBI tegels.

Met dit type MBI tegels kunt u alle kanten op. Kenmerkend voor GeoSteen® is dat ze op verschillende vlakken hun ‘concurrentie’ aftroeven. Zo hebben deze MBI tegels een betere kleurechtheid dan ‘gewone’ betonstenen, zijn ze in grotere formaten te verkrijgen dan baksteen en zijn ze puur functioneel gezien een betere keuze dan natuursteen. Bovendien is MBI GeoSteen® te verkrijgen in een zeer uitgebreid scala aan kleuren, formaten en texturen.
 

MBI betontegels

Zelf noemt MBI haar betontegels BasicSteen. Deze MBI tegels blinken uit in prijs-kwaliteitverhouding. Het zijn echte budgetstenen, maar wel verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Vrees dus zeker niet dat u een kat in de zak koopt, want ondanks de gunstige prijs zijn ook deze MBI stenen van hoge kwaliteit.
 

MBI keramische tegels

Wilt u uw tuin bestraten met keramische tuintegels? Dan kunt u kiezen voor de keramische tegels van MBI. Het merk uit Kampen biedt namelijk een drietal verschillende soorten keramische tuintegels: Mirage, Alcalagres en Rak. De MBI Mirage-tegels komen uit Bologna in Italië, daar waar men keramiek tot kunst heeft verheven. Kiest u voor keramische MBI tegels van de Spaanse lijn Alcagres, dan kiest u voor robuuste, ‘groen’ geproduceerde tuintegels. En valt uw keuze op de Rak-serie? Dan gaat u voor Arabische tegels van de grootste keramiekproducent ter wereld. Een gunstige prijs is wat deze tegels kenmerkt.
 

MBI GeoCeramica®

Tot slot is er ook nog GeoCeramica®, een sterker alternatief voor keramische tuintegels. Deze speciale MBI tegels hebben namelijk een toplaag van keramiek, wat de uitstraling van deze tuintegels bepaalt. Deze laag is echter bevestigd op een betonnen onderlaag. Zo is de fundering als het ware al gelegd en profiteert u van de klasse van Italiaans keramiek en de stevigheid (en voordelige prijs) van beton.
 

Kippersluis Sierbestrating is MBI 5-sterrendealer

Niet iedereen mag zomaar MBI tegels verkopen. De Kamper tegelfabrikant kiest haar dealers zorgvuldig uit en maakt bovendien een onderscheid tussen 2-, 3- en 5-sterrendealers. Met gepaste trots mogen wij van Kippersluis Sierbestrating onszelf een MBI 5-sterrendealer noemen. Dat houdt in dat we (vrijwel) het gehele MBI-assortiment mogen aanbieden en beschikken over een zeer ruime en sfeervolle showtuin, waar u de MBI tegels kunt bewonderen.
 

MBI tegels bekijken

MBI tegels zijn zeer geliefd dankzij hun duurzaamheid, kwaliteit en prijs. Bij Kippersluis Sierbestrating vindt u daarom een groot aanbod van deze tuintegels. U kunt ons aanbod online bekijken of een bezoek brengen aan onze showtuinen. Onze showtuin in Muiderberg omvat 1500 m2 en is daarmee de grootste in Het Gooi. De tuin in Almere is hierop een mooie aanvulling. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom om ons aanbod te bekijken! Ook op onze andere vestiging: Hout en Steenhandel Kortenhoef.
 

Impressie van onze MBI tegels

MBI tegels  MBI tegels kopen  Goedkope MBI tegels

 

Meer informatie over deze tegels

Wilt u meer informatie ontvangen over de populaire MBI tegels? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via 036 - 30 30 067 (vestiging Almere) of 0294 - 27 14 14 (vestiging Muiderberg). Wij vertellen u graag meer over de MBI tegels!