menu

Tuintegels Utrecht

Zoekt u tuintegels in de buurt van Utrecht? Bekijk dan onze tuintegels in de webshop! Bij Kippersluis Sierbestrating bieden we een breed assortiment aan goedkope tuintegels in verschillende soorten en maten. Dankzij onze tuintegels kunt u uw tuin in Utrecht de uitstraling geven die u wenst. Wij bieden de beste kwaliteit en service tegen zeer scherpe prijzen.

Bekijk direct ons aanbod!

 

Goedkope tuintegels in Utrecht kopen

Voor goedkope tuintegels in Utrecht hoeft u niet het hele land door te reizen. Kippersluis Sierbestrating ligt op ongeveer 35km afstand van Utrecht en is makkelijk te bereiken. Wij bieden voor ieder wat wils: Elk type tuintegel heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Niet alleen in de maten kunnen de tuintegels van elkaar verschillen, maar ook de kleur en structuur zijn zeer verschillend. U kunt altijd onze modeltuinen bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Toch geen zin om vanuit Utrecht onze tuintegels te komen bekijken? In de webshop vindt u uitgebreide productinformatie met afbeeldingen.
 

Siertegels kopen

Het woord siertegel is behoorlijk breed. Hieronder vallen eigenlijk alle soorten tegels die niet puur uit praktisch oogpunt gekozen worden, maar er daarnaast - of vooral - ook prachtig uitzien. Met sierbestrating kunt u van alle losse tegels één geheel maken. Vorm patronen, combineer kleuren en kies uit verschillende materialen. Bekijk hier al onze siertegels.
 

Keramische tuintegels

Ook in Utrecht merken wij dat de speciale variant van sierbestrating (keramische tuintegels) steeds populairder. Deze tegels van keramiek hebben diverse voordelen ten opzichte van de 'gewone' tuintegels die u bij ons kunt kopen. Deze tegels worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en zijn volledig recyclebaar. Bovendien blijven ze enorm lang mooi. Ze zijn namelijk kleurvast en kras- en slijtagebestendig. Het onderhoudsarme karakter van deze vorm van sierbestrating maakt keramische tuintegels erg populair.

Wel zijn keramische tuintegels relatief dun, wat ze kwetsbaar maakt bij een zware belasting. Voor wie bijvoorbeeld de oprit met keramische tuintegels wil bestraten is er daarom GeoCeramicaⓇ. Dit is een combinatie van een betonnen onderlaag en een bovenlaag van keramiek. Het wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf MBI de Steenmeesters en wij van Kippersluis Sierbestrating zijn één van de weinige officiële 5-sterrendealers van dit merk.

Wilt u dus mooie, degelijke én goedkope keramische tuintegels kopen voor uw tuin in Utrecht? Dan bent u bij Kippersluis Sierbestrating aan het juiste adres.
 

De beste tuintegels kopen bij Kippersluis Sierbestrating!

Wij bieden een groot en gevarieerd aanbod aan tuintegels, zodat elke tuin in Utrecht verschillend (kan) zijn. Onze tuintegels worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit / prijs verhouding. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten tuintegels van Kippersluis Sierbestrating? U bijvoorbeeld ook betontegels, speciale tegels en rubberen tegels in onze webshop. De rubberen tuintegels kunt u uitstekend gebruiken als uw kinderen in de tuin gaan spelen.

 

Tuintegel Utrecht  Tuintegels kopen Utrecht  Tuintegels kopen nabij Utrecht

 

Meer informatie over tuintegels bij u in Utrecht? Bel of mail ons!

Bent u van plan om goedkope tuintegels te kopen bij Kippersluis Sierbestrating? Wij beschikken over grote showtuinen in Muiderberg en Almere. Hier kunt u een van onze 15 specialisten in tuintegels vragen om een vrijblijvend advies. U bent van harte welkom in een van onze showtuinen en/of in onze webshop. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via sierbestrating@kippersluis.nl of via 0294 271 414. Bekijk voor tuintegels leggen dit stappenplan. Goedkope tuintegels kopen wordt een groot succes bij Kippersluis Sierbestrating!