menu

Inlite verlichting is de oplossing voor iedereen die tijdens de zomerse avonduren graag geniet van het buitenleven. Mag u graag tot in de late uurtjes gezellig borrelen met vrienden in uw tuin? Dan is inlite verlichting een aanrader! Het is buitenverlichting dat zowel functioneel als sfeervol is. En wat we zeker niet moeten vergeten, is al het groen in uw tuin. Wist u dat het prachtige groen in uw tuin ‘s avonds dezelfde kleurenpracht als overdag heeft met inlite verlichtingen? Ervaar het zelf in onze showroom!

Inlite verlichting

 

Over inlite

Inlite tuinverlichting is tuinverlichting van Nederlandse makelij, waarbij gebruikgemaakt wordt van hoogwaardige leds. Het jonge merk heeft zich inmiddels al weten te verspreiden over grote delen van Europa en Noord-Amerika. Het wordt gekenmerkt door unieke designs, een extreem laag energieverbruik en daardoor een zeer lange levensduur, eenvoud als het gaat om het installeren en flexibiliteit met het oog op uitbreidingsmogelijkheden en tot slot ook nog eens vijf jaar garantie!

Inlite: duurzame verlichting

Bij inlite staat men pal voor duurzaamheid. Niet voor niets maakt het bedrijf gebruik van de meest energiezuinige leds. Hieraan liggen vele jaren van innoveren en ontwikkelen ten grondslag. Daarnaast wordt inlite verlichting voor het grootste gedeelte gemaakt van gerecyclede grondstoffen en het doel is om dit in de toekomst door te trekken naar honderd procent.

De led-lampen die inlite voor zijn verlichting gebruikt, heeft het bedrijf bovendien zelf ontwikkeld, in samenwerking met ‘s werelds meest vooraanstaande fabrikanten. Dit heeft erin geresulteerd dat inlite verlichting liefst tachtig procent minder energie verbruikt dan de traditionele gloeilamp. En ze gaan ook nog eens tot liefst tien keer langer mee! Dit maakt de aanschaf van inlite verlichting een keuze voor de lange termijn: u kunt tot in de lengte der jaren genieten van deze prachtige buitenverlichting.

Bekend van Eigen Huis & Tuin

Bewust of onbewust, de kans is groot dat u inlite tuinverlichting weleens voorbij heeft zien komen op tv. Het vermaarde klusprogramma Eigen Huis & Tuin wordt namelijk al sinds jaar en dag door inlite voorzien van verlichting. Op de site van inlite vindt u hiervan diverse voorbeelden. Zo lezen we over de prachtig verlichte voortuin van Chiel en Frouzan uit Rijswijk en zien we het feeërieke effect van inbouwspotjes in de achtertuin van Chantal en Patrick. Uit alle voorbeelden blijkt maar weer: inlite tuinverlichting geeft sfeer aan uw tuin!

Comfort, sfeer en veiligheid in uw tuin met inlite verlichting!

Waarom het een goede keuze is uw tuin te verlichten met inlite verlichting? Hier zijn meerdere redenen voor. Allereerst omdat het functioneel is. Zo vindt u ‘s avonds gemakkelijk het sleutelgat van uw voordeur. Daarnaast realiseert u met inlite verlichtingen een sfeervolle tuin. Zelfs binnenshuis geniet u volop van het uitzicht op uw prachtige verlichte tuin. Ten slotte zijn tuinen met verlichting minder aantrekkelijk voor inbrekers. Wie wil dat nou niet?

Inlite verlichting: iedere avond volop tuinplezier

Wilt u ´s avonds kunnen genieten van een heerlijke barbecue in uw achtertuin? Of tot in de late uurtjes een spannend boek kunnen lezen? De buitenverlichting van Kippersluis Sierbestrating maakt het mogelijk, ook in de winter. En is het toch te koud om in uw tuin te zitten? Dan gaat u toch gewoon naar binnen. Tip: laat uw inlite verlichtingen aan. Zo geniet u vanuit uw woonkamer nog steeds van een prachtig verlichte wintertuin.

Verlichting voor alle seizoenen

In lite verlichting is geschikt om uw tuin te verlichten in de lente, zomer, herfst en winter. De lampen zijn namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Dus of het nu hevig regent, sneeuwt of vriest: om uw in lite tuinverlichting hoeft u zich niet druk te maken. En enkele van de in lite grondspots zijn bovendien zo sterk dat ze bijvoorbeeld ook in de oprit verwerkt en door de auto overreden kunnen worden. Wanneer dit uw wens is, vraagt u ons dan even om advies: niet alle grondspots zijn hiervoor geschikt.

Een ruim assortiment

Het maakt niet uit hoe u uw tuin heeft ingericht. Bij Inlite vindt u altijd de verlichting die bij uw buitenverblijf past. Wilt u specifieke elementen extra benadrukken? Zoals een prachtig beeld of een weelderige boom. Kies dan voor onze collectie energiezuinige buitenspots. Wilt u echter uw pad of oprit functioneel verlichten? Dan zijn de staande lampen van Inlite een prima keuze. Verlicht u liever een tuinwand of -deur? Dan zijn onze wandlampen een goede optie. Voor een sfeervolle ondergrond hebben wij ten slotte inbouwspots voor u klaarliggen.

Impressie van ons assortiment inlite verlichting

Inlite verlichting  Inlite verlichting kopen  Goedkope inlite verlichting

 

Inlite verlichtingen? Kippersluis Sierbestrating helpt!

Op zoek naar sfeervolle buitenverlichting? Kies voor inlite verlichtingen. Breng een bezoek aan één van onze showrooms om de buitenverlichting in de praktijk te zien en tuininspiratie op te doen. Hier vindt u naast inlite verlichting, ook sierbestratingtuintegels, keramische tuintegels, tuinhoutnatuursteen en MBI tegels als GeoCeramica en GeoSteen. Kortom: alles voor uw tuin! Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar tel: 0294 271 414 of een e-mail te sturen naar info@kippersluissierbestrating.nl. Wij zijn gevestigd in: Almere, Muiderberg en Kortenhoef. U kunt op alle drie de vestigingen bij ons terecht voor inlite verlichting!