menu

Op zoek naar een stratenmaker nabij Hilversum? Kippersluis Sierbestrating kan u uitstekend helpen met het aanleggen van uw straatwerk. Wij verkopen bestrating van hoge kwaliteit. Deze bestrating kunnen wij ook nog eens vakkundig voor u bestraten. Wij werken namelijk samen met verschillende uitstekende stratenmakers in Hilversum. Voor een totaalplaatje op het gebied van het aanleggen van uw straat, oprit of tuin bent u bij Kippersluis Sierbestrating daardoor aan het juiste adres! Klik op de onderstaande afbeelding als u meer informatie wilt hebben over de stratenmaker in Hilversum, of lees verder op deze pagina.

 

De specialist in straatwerk, tuinaanleg en tuininrichting

Kippersluis Sierbestrating is de specialist in verschillende soorten straatwerk, tuinaanleg en tuininrichting. In onze showtuin vindt u de mooiste soorten sierbestrating. Denk aan prachtige tuintegels en keramische tuintegels. Onze medewerkers hebben veel ervaring met deze producten en kunnen u daardoor uitstekend adviseren. Hierdoor kan er een uitstekend tuinadvies naar voren komen. Vervolgens gaat onze stratenmaker in of rondom Hilversum aan de slag met het aanleggen van uw bestrating. Onze hovenier zorgt voor de inrichting van uw tuin!

Vakkundige stratenmakers in Hilversum

Voor het aanleggen van uw straatwerk werken wij alleen samen met de beste stratenmakers. Elke stratenmaker in Hilversum heeft veel ervaring en kent de fijne kneepjes van het vak. Daardoor kunnen zij het ontwerp uitstekend vertalen naar een goed aangelegde straat, oprit of tuin. In combinatie met de beste tuintegels zorgt dit voor het beste resultaat. Op deze manier zullen uw buren en vrienden versteld staan van uw prachtige straatwerk.

Stratenmaker in Hilversum inschakelen  Stratenmaker Hilversum  Stratenmaker in Hilversum

 

Meer informatie over de stratenmaker vlakbij Hilversum?

Bent u van plan om een stratenmaker in te schakelen voor uw tuin, oprit of overig straatwerk in Hilversum? Dan helpt Kippersluis Sierbestrating u graag. Via deze website kunt u direct een offerte opvragen. Uiteraard kunt u ook eerst contact opnemen met een van onze ervaren medewerkers. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen met een van onze vestigingen in Almere of Muiderberg. Zij kunnen u de hele werkweek en op zaterdag uitstekend helpen in de showtuinen. Ideaal als u op zoek bent naar een stratenmaker dichtbij Hilversum.