menu

Voor tuinaanleg in Amersfoort gaat u naar Kippersluis Sierbestrating. Vanuit onze vestigingen in Almere en Muiderberg kunnen wij u uitstekend helpen met het aanleggen van uw tuin. Bij ons vindt u namelijk een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan uiteenlopende tuinartikelen. Dankzij onze stratenmakers en hoveniers kunnen wij al deze tuinartikelen ook prachtig in uw tuin aanleggen in Amersfoort. Klik op de onderstaande afbeelding voor een vrijblijvende offerte. Meer informatie over tuinaanleg in Amersfoort vindt u op deze pagina!

 

De specialist in het aanleggen van uw tuin in Amersfoort

Loopt u wel eens door uw wijk in de stad van de Koppelpoort, de Lange Gracht en Het Mondriaanhuis? En ziet u dan de meest prachtige tuinen? De kans is groot dat u zelf ook wel eens hebt gedacht aan een nieuwe, frisse look van uw tuin. Hier kunnen wij u uitstekend mee helpen. Voor tuinaanleg in Amersfoort bent u bij Kippersluis Sierbestrating namelijk aan het juiste adres. Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij bekijken dan uw situatie en stellen dan een offerte op maat voor u op. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw persoonlijke wensen en smaken bespreken. Op deze manier kunnen we samen met u de tuintegels, planten en eventueel het tuinhout kiezen die bij u uw tuin in Amersfoort passen.

De voordelen van tuinaanleg in Amersfoort

Aan het inschakelen van Kippersluis Sierbestrating voor tuinaanleg in en rondom Amersfoort zitten verschillende voordelen verbonden. Allereerst zorgt u ervoor dat u een extra dimensie toevoegt aan de sfeer rondom uw huis. Een mooi aangelegde tuin kan namelijk net voor dat extra sfeerelement zorgen waardoor u zich thuis voelt. Ook uw buren, vrienden en familie zullen versteld staan van uw prachtige tuin!

Tuinaanleg in Amersfoort  Tuinaanleg Amersfoort  Tuin aanleggen in Amersfoort

 

Ruime keuze aan sierbestrating

Bestrating komt in vele soorten en maten voor. Dus bent u van plan om in het gezellige Amersfoort sierbestrating te laten leggen? Dan doet u er goed aan om eerst na te denken over uw wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor split of toch voor tuintegels bij uw tuinaanleg in Amersfoort? Bij Kippersluis bieden wij de volgende categorieën aan:

Betonstenen en klinkers

Het is een populaire keuze. Verzorgen onze stratenmakers een tuinaanleg in Amersfoort? Dan werken zij in veel gevallen met betonstenen of klinkers. Deze zijn namelijk ideaal voor opritten en zien er nog prachtig uit ook. De keuze is gelukkig ook groot. Zo kunt u bij uw tuinaanleg in Amersfoort uit verschillende soorten tuinstenen kiezen, waaronder: de getrommelde bestrating, betonklinkers en opritstenen.

Gebakken bestrating

Hecht u veel waarde aan een mooi kleurtje? Dan raden wij - bij uw tuinaanleg in Amersfoort - onze gebakken sierbestrating aan. Van donkerrood tot grijs. Alles is mogelijk. U kunt ook verschillende kleuren mengen. Denk bijvoorbeeld aan de mixen van Megaton. Hiermee wordt het resultaat van uw tuinaanleg in Amersfoort gegarandeerd een succes!

Grind en split

Een tuinaanleg in Amersfoort zou - naar onze mening - niet alleen uit strakke sierbestrating, zoals: tuintegels, moeten bestaan. Integendeel! Door ook voor grind of split te kiezen, creëert u een prachtig en natuurlijk tafereel. Een mooi contrast met tuinstenen, die er vaak al tijdens de tuinaanleg in Amersfoort uitspringt. Dat is snel genieten geblazen. Een echte aanrader, dus!

Tuintegels

Veel tuineigenaren kiezen er bij hun tuinaanleg in Amersfoort voor om tuintegels te laten leggen. Niet zo vreemd, want deze vragen over het algemeen vrij weinig onderhoud. Voelt u echter niets voor de welbekende grijze varianten? Dan kunt u bij ons ook voor keramische tegels, natuursteen of siertegels kiezen. Deze hebben een natuurlijk uiterlijk die per tegel verschilt. Zo krijgt sierbestrating - na de door u gewenste tuinaanleg in Amersfoort - gegarandeerd een uniek en speels karakter.

Ook voor dat stukje privacy

Comfortabel in uw eigen tuin zitten. Dat doet nu waarschijnlijk pas wanneer u ook van de nodige privacy geniet. Wij raden u dan ook aan om hier, al voor uw tuinaanleg in Amersfoort, rekening mee te houden. Bijvoorbeeld door het plaatsen van de - in Amersfoort immens populaire - tuinschermen. Deze kunnen van hout zijn, maar ook van composiet, beton of metaal. Net wat uw wensen zijn.

Geïnteresseerd in tuinaanleg bij Amersfoort? Bel of mail ons!

Wilt u uw tuin laten aanleggen in of rondom Amersfoort? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in een van onze 1000m2 grote showtuinen. Zo kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken. Mocht u eruit zijn wat u precies wil, dan kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen voor het aanleggen van uw tuin in Amersfoort. Uiteraard kunnen onze ervaren medewerkers hier u ook van een deskundig advies in voorzien. Laat u verrassen door onze prachtige ontwerpen! Voor vragen over tuinaanleg in Amersfoort kunt u ons altijd bellen of mailen.