menu

Tuintegels Amsterdam

Tuintegels in de buurt van Amsterdam kopen? Stop met zoeken en bekijk onze tuintegels in de webshop! Bij Kippersluis Sierbestrating bieden we een breed assortiment aan goedkope tuintegels in verschillende soorten en maten. Dankzij onze tuintegels kunt u uw tuin in Amsterdam de uitstraling geven die u wenst. Wij bieden de beste kwaliteit en service tegen zeer scherpe prijzen.

Bekijk direct ons aanbod!

 

Uw tuin in Amsterdam voorzien van tuintegels

Wilt u uw tuin Amsterdam voorzien van mooie tuintegels? U hoeft niet het hele land door te reizen. Kippersluis Sierbestrating ligt op 25km afstand van Amsterdam en is makkelijk te bereiken. U kunt altijd onze modeltuinen bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Toch geen zin om vanuit Amsterdam onze tuintegels te komen bekijken? In de webshop vindt u uitgebreide productinformatie met afbeeldingen.
 

Keramische tuintegels

Deze tegels van keramiek hebben diverse voordelen ten opzichte van de 'gewone' tuintegel die u bij ons kunt kopen. Deze tegels worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en zijn volledig recyclebaar. Bovendien blijven ze enorm lang mooi. Ze zijn namelijk kleurvast en kras- en slijtagebestendig. Het onderhoudsarme karakter van deze vorm van sierbestrating maakt keramische tuintegels ook in Amsterdam erg populair.

Wel zijn keramische tuintegels relatief dun, wat ze kwetsbaar maakt bij een zware belasting. Voor wie bijvoorbeeld de oprit met keramische tuintegels wil bestraten is er daarom GeoCeramicaⓇ. Dit is een combinatie van een betonnen onderlaag en een bovenlaag van keramiek. Het wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf MBI de Steenmeesters en wij van Kippersluis Sierbestrating zijn één van de weinige officiële 5-sterrendealers van dit merk.

Wilt u dus mooie, degelijke én goedkope keramische tuintegels kopen voor uw tuin in Amsterdam? Dan bent u bij Kippersluis Sierbestrating aan het juiste adres.
 

De beste tuintegels kopen bij Kippersluis Sierbestrating!

Wij bieden een groot en gevarieerd aanbod aan tuintegels, zodat elke tuin in Amsterdam verschillend (kan) zijn. Onze tuintegels worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit / prijs verhouding. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten tuintegels van Kippersluis Sierbestrating? U bijvoorbeeld ook betontegels, speciale tegels en rubberen tegels in onze webshop. De rubberen tuintegels kunt u uitstekend gebruiken als uw kinderen in de tuin gaan spelen.

 

Tuintegel Amsterdam  Tuintegels kopen Amsterdam  Tuintegels voor uw tuin in Amsterdam

 

Meer informatie over tuintegels bij u in Amsterdam? Bel of mail ons!

Bent u van plan om goedkope tuintegels te kopen bij Kippersluis Sierbestrating? Wij beschikken over grote showtuinen in Muiderberg en Almere. Hier kunt u een van onze 15 specialisten in tuintegels vragen om een vrijblijvend advies. U bent van harte welkom in een van onze showtuinen en/of in onze webshop. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via Info@kippersluissierbestrating.nl of via 0294 271 414. Bekijk voor tuintegels leggen dit stappenplan. Goedkope tuintegels kopen wordt een groot succes bij Kippersluis Sierbestrating!