Goedkope tuintegels kopen?

Wilt u goedkope tuintegels kopen? Bekijk dan onze tuintegels in onze webshop! Wij bieden een breed assortiment aan goedkope tuintegels in verschillende soorten en maten. Met behulp van de tegels kunt u uw tuin de uitstraling geven die u wenst. Of u nu bijvoorbeeld Oud Hollandse terrastegels of Grand Allure zoekt, bij Kippersluis Sierbestrating bent u aan het juiste adres. Wij bieden de beste kwaliteit en service tegen zeer scherpe prijzen. Klik op de onderstaande afbeelding om de goedkope tuintegels te kopen.

goedkope tuintegels kopen

Goedkope tuintegels in verschillende soorten en maten

Bij Kippersluis Sierbestrating vindt u verschillende soorten tuintegels. Elk type tuintegel heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo kunt u tuintegels kopen in de maten 60x60 cm, maar vindt u ook terrastegels in de maten 30x30 cm. Niet alleen in de maten kunnen de goedkope tuintegels van elkaar verschillen. Ook in de kleuren en de structuur zijn de verschillen duidelijk te merken. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende soorten tuintegels, kunt u altijd onze modeltuinen bekijken. Zo kunt u op een sfeervolle manier ons brede assortiment bekijken. In onze webshop kunt u de tegels ook goed bekijken, zodat het goedkope tuintegels kopen een groot succes wordt.

Goedkope siertegels kopen

Het begrip siertegel is tamelijk breed. Hieronder vallen eigenlijk alle soorten tegels die niet puur uit praktisch oogpunt gekozen worden, maar er daarnaast - of vooral - ook prachtig uitzien. Met sierbestrating kunt u van alle losse tegels één geheel maken. Vorm patronen, combineer kleuren en kies uit verschillende materialen. Bekijk hier al onze siertegels.

Goedkope keramische tuintegels

Een speciale variant van sierbestrating vormen de keramische tuintegels. Deze tegels van keramiek hebben diverse voordelen ten opzichte van de ‘gewone’ goedkope tuintegels die u bij ons kunt kopen. Deze tegels worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en zijn volledig recyclebaar. Bovendien blijven ze ontzettend lang mooi. Ze zijn namelijk kleurvast en kras- en slijtagebestendig. Het onderhoudsarme karakter van deze vorm van sierbestrating maakt keramische tuintegels erg populair.

Wel zijn keramische tuintegels relatief dun, wat ze kwetsbaar maakt bij een zware belasting. Voor wie bijvoorbeeld de oprit met keramische tuintegels wil bestraten is er daarom GeoCeramicaⓇ. Dit is een combinatie van een betonnen onderlaag en een bovenlaag van keramiek. Het wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf MBI de Steenmeesters en wij van Kippersluis Sierbestrating zijn één van de weinige officiële 5-sterrendealers van dit merk.

Wilt u dus mooie, degelijke én goedkope keramische tuintegels kopen? Ook dan bent u bij Kippersluis Sierbestrating aan het juiste adres.

Gebakken bestrating

Bij gebakken bestrating denkt u mogelijk meteen aan klinkers, maar ook goedkope gebakken siertegels kopen is bij ons mogelijk. Deze vorm van sierbestrating onderscheidt zich van betonnen klinkers of tegels door zijn natuurlijke uitstraling. Goedkope gebakken tuintegels zijn namelijk gemaakt van klei, waardoor iedere tegel of klinker er net iets anders uitziet. Ze houden hun kleur uitstekend vast en zijn bovendien oersterk. Een keuze voor de lange termijn dus!

Alternatieven voor goedkope tuintegels

Met bovengenoemde soorten goedkope tuintegels die u bij ons kunt kopen heeft u natuurlijk nog niet ons volledige aanbod gehad. Nog lang niet zelfs! Bij ons vindt u namelijk nog verschillende soorten alternatieven voor goedkope tuintegels. De één kiest ze vooral uit praktisch oogpunt, de ander omdat (sommige van) deze alternatieven nóg goedkoper zijn dan tuintegels. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende bestratingsmogelijkheden?

De goedkoopste tuintegels kopen bij Kippersluis Sierbestrating!

Ons brede assortiment aan producten bestaat onder andere uit een groot en gevarieerd aanbod aan tuintegels. Deze producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit / prijs verhouding. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten tuintegels van Kippersluis Sierbestrating? Wij verkopen onder andere Oud Hollandse tegels. Ook hebben wij tuintegels van Plaza, Grand Allure, Patio Title Naturel, Mondaino, Venato, Sedimento, Smoothstone, Crystal, Moonlight en Lagoon. Verder vindt u bijvoorbeeld ook betontegels, speciale tegels en rubberen tegels in onze webshop. De rubberen tuintegels kunt u uitstekend gebruiken als uw kinderen in de tuin gaan spelen.

Nieuwe tuintegels kopen  Tuintegels kopen bij Kippersluis  Tuintegels kopen

Meer informatie over de tuintegels? Bel of mail ons!

Bent u van plan om goedkope tuintegels te kopen bij Kippersluis Sierbestrating? Wij beschikken over grote showtuinen in Muiderberg en Almere. Hier kunt u een van onze 15 specialisten in tuintegels vragen om een vrijblijvend advies. U bent van harte welkom in een van onze showtuinen en/of in onze webshop. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via sierbestrating@kippersluis.nl of via 0294 271 414. Bekijk voor tuintegels leggen dit stappenplan. Goedkope tuintegels kopen wordt een groot succes bij Kippersluis Sierbestrating!