menu

Goedkope tuintegels kopen

Wilt u goedkope tuintegels kopen? Bekijk dan onze tuintegels in onze webshop! Wij bieden een breed assortiment aan goedkope tuintegels in verschillende soorten en maten. Met behulp van de tegels kunt u uw tuin de uitstraling geven die u wenst. Of u nu bijvoorbeeld Oud Hollandse terrastegels of Grand Allure zoekt, bij Kippersluis Sierbestrating bent u aan het juiste adres. Wij bieden de beste kwaliteit en service tegen zeer scherpe prijzen. Klik op de onderstaande afbeelding om de goedkope tuintegels te kopen.

Bekijk direct ons aanbod!

 

Goedkope tuintegels in verschillende soorten en maten

Bij Kippersluis Sierbestrating vindt u verschillende soorten tuintegels. Elk type tuintegel heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo kunt u tuintegels kopen in de maten 60x60 cm, maar vindt u ook terrastegels in de maten 30x30 cm. Niet alleen in de maten kunnen de goedkope tuintegels van elkaar verschillen. Ook in de kleuren en de structuur zijn de verschillen duidelijk te merken. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende soorten tuintegels, kunt u altijd onze modeltuinen bekijken. Zo kunt u op een sfeervolle manier ons brede assortiment bekijken. In onze webshop kunt u de tegels ook goed bekijken, zodat het goedkope tuintegels kopen een groot succes wordt.
 

Goedkope siertegels kopen

Het begrip siertegel is tamelijk breed. Hieronder vallen eigenlijk alle soorten tegels die niet puur uit praktisch oogpunt gekozen worden, maar er daarnaast - of vooral - ook prachtig uitzien. Met sierbestrating kunt u van alle losse tegels één geheel maken. Vorm patronen, combineer kleuren en kies uit verschillende materialen. Bekijk hier al onze siertegels.
 

Goedkope keramische tuintegels

Een speciale variant van sierbestrating vormen de keramische tuintegels. Deze tegels van keramiek hebben diverse voordelen ten opzichte van de ‘gewone’ goedkope tuintegels die u bij ons kunt kopen. Deze tegels worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en zijn volledig recyclebaar. Bovendien blijven ze ontzettend lang mooi. Ze zijn namelijk kleurvast en kras- en slijtagebestendig. Het onderhoudsarme karakter van deze vorm van sierbestrating maakt keramische tuintegels erg populair.

Wel zijn keramische tuintegels relatief dun, wat ze kwetsbaar maakt bij een zware belasting. Voor wie bijvoorbeeld de oprit met keramische tuintegels wil bestraten is er daarom GeoCeramicaⓇ. Dit is een combinatie van een betonnen onderlaag en een bovenlaag van keramiek. Het wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf MBI de Steenmeesters en wij van Kippersluis Sierbestrating zijn één van de weinige officiële 5-sterrendealers van dit merk.

Wilt u dus mooie, degelijke én goedkope keramische tuintegels kopen? Ook dan bent u bij Kippersluis Sierbestrating aan het juiste adres.
 

Gebakken bestrating

Bij gebakken bestrating denkt u mogelijk meteen aan klinkers, maar ook goedkope gebakken siertegels kopen is bij ons mogelijk. Deze vorm van sierbestrating onderscheidt zich van betonnen klinkers of tegels door zijn natuurlijke uitstraling. Goedkope gebakken tuintegels zijn namelijk gemaakt van klei, waardoor iedere tegel of klinker er net iets anders uitziet. Ze houden hun kleur uitstekend vast en zijn bovendien oersterk. Een keuze voor de lange termijn dus!
 

De verschillende maten

Goedkope tuintegels kopen. Dat doet u natuurlijk niet zomaar. Daar gaat een heel proces aan vooraf. In de eerste plaats bekijkt u welk materiaal het beste bij uw tuin past. Daarnaast is ook het formaat van de tegels van groot belang. Dit bepaalt namelijk in grote mate de uitstraling van uw perceel. Bij Kippersluis Sierbestrating hebben wij daarom altijd een groot assortiment aan verschillende afmetingen op voorraad. Zo schaffen veel van klanten bij ons de volgende goedkope tuintegels aan:
 

Goedkope tuintegels 60x60 cm

Bij de aanschaf van goedkope tuintegels is vooral het formaat 60x60 erg populair. Niet zo vreemd, want het aanbod is enorm groot. Bij Kippersluis Sierbestrating verkopen wij alleen al meer dan 300 verschillende modellen in dit formaat. Zo heeft u de keuze uit ruim 100 verschillende varianten siertegels, 175 soorten keramische tegels en 30 tegels van natuursteen. Bij het kopen van goedkope tuintegels van 60x60 zijn er dus meer dan genoeg mogelijkheden. Maar waarom zijn onze goedkope tuintegels van 60x60 zo onverminderd populair? Naast het feit dat ze zo makkelijk te verkrijgen zijn, kent het formaat zelf ook grote voordelen. Zo zijn de tegels, door hun geringe gewicht, vrij makkelijk te leggen. Ze kunnen daarnaast zowel voor een terras als voor een oprit gebruikt worden. In het laatste geval raden wij u aan om goedkope tuintegels van minimaal 6 centimeter dikte te kopen. Tot slot passen tuintegels van 60 bij 60 binnen bijna iedere inrichting. Modern of authentiek: het kan allemaal.
 

Goedkope tuintegels 80x80 cm

De afgelopen jaren zijn de goedkope tuintegels van 80x80 aan een opmars begonnen. Ze komen in steeds meer tuinen voor, waarbij ook het aanbod gestaag is gaan groeien. Bij Kippersluis Sierbestrating kunt u vandaag de dag meer dan 50 verschillende soorten vinden. Denk hierbij aan ruim 25 verschillende varianten keramische tegels, 25 soorten siertegels en enkele modellen van natuursteen. Bij uw zoektocht - met als doel om goedkope tuintegels van 80x80 te kopen - bieden wij u dus een zeer ruime keuze. De vraag is echter: waarom zijn onze goedkope tuintegels van 80x80 zo gewild? De grote populariteit is in de eerste plaats te verklaren door het feit dat dit formaat uw terras optisch groter maakt. Een relatief kleine ruimte tovert u op deze manier heel makkelijk om in een omvangrijk geheel. Ook draagt het formaat bij aan een moderne en luxe uitstraling. Veel klanten kopen onze goedkope tuintegels van 80x80 daarnaast ook om een praktische reden. Het bestraten gaat namelijk - door het grote oppervlak - sneller!
 

Alternatieven voor goedkope tuintegels

Met bovengenoemde soorten goedkope tuintegels die u bij ons kunt kopen heeft u natuurlijk nog niet ons volledige aanbod gehad. Nog lang niet zelfs! Bij ons vindt u namelijk nog verschillende soorten alternatieven voor goedkope tuintegels. De één kiest ze vooral uit praktisch oogpunt, de ander omdat (sommige van) deze alternatieven nóg goedkoper zijn dan tuintegels. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende bestratingsmogelijkheden?

 

De goedkoopste tuintegels kopen bij Kippersluis Sierbestrating!

Ons brede assortiment aan producten bestaat onder andere uit een groot en gevarieerd aanbod aan tuintegels. Deze producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit / prijs verhouding. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten tuintegels van Kippersluis Sierbestrating? Wij verkopen onder andere Oud Hollandse tegels. Ook hebben wij tuintegels van Plaza, Grand Allure, Patio Title Naturel, Mondaino, Venato, Sedimento, Smoothstone, Crystal, Moonlight en Lagoon. Verder vindt u bijvoorbeeld ook betontegels, speciale tegels en rubberen tegels in onze webshop. De rubberen tuintegels kunt u uitstekend gebruiken als uw kinderen in de tuin gaan spelen.

 

Nieuwe tuintegels kopen  Tuintegels kopen bij Kippersluis  Tuintegels kopen

 

Meer informatie over de tuintegels? Bel of mail ons!

Bent u van plan om goedkope tuintegels te kopen bij Kippersluis Sierbestrating? Wij beschikken over grote showtuinen in Muiderberg en Almere. Hier kunt u een van onze 15 specialisten in tuintegels vragen om een vrijblijvend advies. U bent van harte welkom in een van onze showtuinen en/of in onze webshop. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via sierbestrating@kippersluis.nl of via 0294 271 414. Bekijk voor tuintegels leggen dit stappenplan. Goedkope tuintegels kopen wordt een groot succes bij Kippersluis Sierbestrating!