menu

Bent u op zoek naar een stratenmaker in Utrecht? Dan bent u bij Kippersluis Sierbestrating aan het juiste adres. Wilt u de tuin opnieuw in laten richten? Of heeft u zelf al een idee hoe het er uit moet komen te zien? Lees dan gauw verder en zie wat er mogelijk is bij de stratenmaker bij Utrecht. Of vraag direct een offerte aan door op de afbeelding hieronder te klikken.

 

Zoekt u een stratenmaker in Utrecht? Wij richten ook uw tuin in!

Veel mensen vinden hun tuin saai, en vinden dat deze wel een opknapbeurt gebruiken kan. Wist u dat sierbestrating hier een grote rol in speelt? Kippersluis Sierbestrating kan ook u helpen uw tuin en/of oprit op te fleuren. Onze medewerkers zijn erg ervaren en denken altijd met u mee. Daarnaast gebruiken wij als stratenmaker dichtbij Utrecht enkel de meest kwalitatieve producten. 

Visitekaartje van uw huis

Veel mensen zien de tuin als een visitekaartje van het huis. Als stratenmaker in de omgeving Utrecht zijn wij het hier volkomen mee eens. Wellicht is ook uw tuin een doorn in het oog. Doordat deze bijvoorbeeld niet helemaal af is. Of vanwege het feit dat u er simpelweg niet meer tevreden mee bent. Laat ons u dan helpen daar verandering in te brengen. Wij zijn pas tevreden met het resultaat wanneer u dat ook bent. Onze ervaren stratenmakers werken met u samen. Om uiteindelijk de bestrating van uw droomtuin te realiseren.

Het grote aanbod van Stratenmaker Utrecht

Via Kippersluis Sierbestrating, dé stratenmaker nabij Utrecht, kunt u producten kopen van de beste kwaliteit. Wij bieden u een erg ruim aanbod in tuinproducten. De showtuin van Kippersluis Sierbestrating bedraagt maar liefst 1000m². Hier vindt u onder andere tuintegels, keramische tuintegels, MBI tegels, GeoSteennatuursteen, inlite verlichting en tuinhout. Zo kunt u al onze producten met eigen ogen komen bekijken. Dit is een erg groot voordeel, als u bijvoorbeeld de perfecte tegels uit wilt zoeken. Tevens komt u op deze manier nooit voor vervelende verrassingen te staan. Kippersluis Sierbestrating staat ook als stratenmaker vlakbij Utrecht voor u klaar!

Stratenmaker Utrecht  Stratenmaker Utrecht inschakelen  Stratenmaker in Utrecht

 

Contact met de stratenmaker in Utrecht en omstreken

Bent u van plan Kippersluis Sierbestrating als stratenmaker in Utrecht in te schakelen voor uw bestrating? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door rechtstreeks een offerte aan te vragen, of ons te bellen via 0294 271 414. Wilt u liever eerst een bezoek brengen aan onze showtuin dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Voor al uw vragen over onze stratenmakers in de regio Utrecht is het ook mogelijk te mailen naar Info@kippersluissierbestrating.nl