menu

De fraaiste keramische tuintegels vindt u bij Kippersluis Sierbestrating! Door onze jarenlange ervaring in de sierbestratingsbranche weten we niet alleen wat mooi is, maar vooral ook wat kwaliteit is. Alleen de allerbeste keramische tuintegels koopt u daarom bij Kippersluis. Daarbij staan we ook nog eens garant voor een voordelige prijs. Benieuwd naar ons assortiment keramische tuintegels? Klik dan gauw op onderstaande afbeelding!

 

keramische tuintegels kopen

 

Waarom kiezen voor keramische tuintegels?

Keramische tuintegels onderscheiden zich op diverse vlakken van bijvoorbeeld betonnen tegels of tuintegels van natuursteen. Kiest u voor keramische tuintegels, dan heeft u daar waarschijnlijk een specifieke reden voor. Het kan natuurlijk zijn dat u deze tegels eenvoudigweg het mooist vindt. Maar er zitten enkele zeer belangrijke andere voordelen aan het kiezen voor keramiek!

Onderhoudsvriendelijk

Keramische tuintegels zijn zeer goed en eenvoudig te onderhouden. Waar beton en natuursteen onherroepelijk met groene aanslag te kampen krijgen, is daar bij keramiek tegels geen sprake van. Eventueel vuil blijft op het oppervlak liggen in plaats van in de tegel te trekken. Een groot voordeel!

Geen last van krassen of vorst

Keramische tuintegels worden gemaakt van zuivere minerale grondstoffen. Ze bestaan voornamelijk uit droge klei en zand. Door de speciale productiewijze, waarbij het materiaal geperst, gedroogd en gebakken wordt in onder meer China en Italië, ontstaat een kwalitatief uiterst hoogwaardige tegel. Dit type tegel staat bekend om de duurzaamheid en de kras- en vorstbestendige eigenschappen.

Keramiek houdt zijn kleur vast

Als u kiest voor keramische tuintegels hoef je niet te vrezen dat deze op den duur hun kleur verliezen. Waar andersoortige tegels nog wel eens willen vervagen, geldt dit niet voor keramiek tegels. Dit komt doordat het om een gebakken product gaat.

Deze en andere voordelen op een rijtje:

  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen groene aanslag
  • Geen krassen
  • Grotendeels waterafstotend
  • Kleurvast
  • Niet glad, dus geen uitglijdgevaar

Geschikte ondergrond voor keramische tuintegels

Doordat keramiek lichter van gewicht is dan andere tuintegelmaterialen dient u bij het aanleggen rekening te houden met de ondergrond. In sommige gevallen is het beter om te kiezen voor een ondergrond van bijvoorbeeld split in plaats van het traditionele zandbed. Dit is voornamelijk afhankelijk van de dikte van de tegel. Kiest u voor keramische tuintegels, vraagt u hierover dan gerust advies aan onze medewerkers.

Keramische tuintegels in verschillende soorten, maten en kleuren

In de webshop en in de verschillende showtuinen van Kippersluis Sierbestrating vindt u de mooiste keramische tuintegels. Wij hebben een breed en hoogwaardig assortiment voor u geselecteerd. Hierin vindt u tegels in verschillende soorten, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de Anadolu-, Country-, Liverno- of de Trendline-tegels. Door het brede aanbod is er altijd een keramische tegel te vinden die bij uw smaak past.

Impressie van onze keramische tuintegels

Keramische tuintegels  Keramische tuintegels kopen  Goedkope keramische tuintegels

 

Keramische tuintegels leggen

Wilt u keramische tuintegels leggen? Dan is het - zoals gezegd - van belang om rekening te houden met de ondergrond, zodat u langdurig van uw keramieken tegels kunt genieten. Om de kans op verzakking te minimaliseren kunt u kiezen voor een gestabiliseerde ondergrond. Dit geldt ook voor tuinen waar het water lastig wegloopt. Op plekken waar de tuin grote kans heeft op verzakkingen, bijvoorbeeld in Flevoland en Noord-Holland, kunt u beter kiezen voor een losse ondergrond. U kunt het terras dan eenvoudig ophogen. Wij adviseren u graag over de meest geschikte ondergrond voor uw tegels. Uiteraard kunt u de tegels ook door ons laten leggen.

Voordelig keramische tuintegels kopen!

Wilt u keramische tuintegels kopen? Dan kiest u voor een langetermijninvestering. Twijfelt u over de soort, de maat of de kleuren? Dan nodigen wij u graag uit om de tegels in een van onze showtuinen in Almere of Muiderberg te bekijken. Zo kunt u de prachtige keramische tuintegels van dichtbij bekijken. Ook voorzien onze medewerkers u hier graag van deskundig advies.

Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen als u vragen heeft. Onze vestiging in Almere kunt u bereiken via 036 30 300 67 of via mailto:almere@kippersluissierbestrating.nl. Voor de vestiging in Muiderberg belt u naar 0294 271 414 of mailt u naar mailto:info@kippersluissierbestrating.nl. Wij helpen u graag bij de aankoop van keramische tuintegels!