Keramische tuintegels kopen?

Bij Kippersluis Sierbestrating kunt u uitstekend keramische tuintegels kopen. Onze medewerkers hebben namelijk veel kennis en ervaring met keramische tuintegels. Hierdoor hebben wij in de beste tegels voor u kunnen selecteren. In ons assortiment vindt u daardoor alleen de beste keramiek tegels. Naast de hoge kwaliteit, staan wij ook garant voor een lage prijs. Hierdoor ontstaat er een unieke prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u keramische tuintegels kopen? Klik dan op de onderstaande afbeelding, of kijk voor meer informatie op deze pagina.

keramische tuintegels kopen

Waarom kiezen voor keramische tuintegels?

Keramische tuintegels worden gemaakt van zuivere minerale grondstoffen. In de productie worden met name droge klei en zand gebruikt. Het productieproces met het persen, drogen en bakken wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd in onder andere China en Italië. Hierdoor ontstaat er een keramische tegel van hoge kwaliteit. Dit type tegels staat daardoor bekend om de duurzaamheid en de verschillende positieve eigenschappen. Zo is de keramische tegel bestand tegen vorst en krassen. Ook is de keramiek tegel maatvast en kleurvast. Daardoor kunt u jarenlang genieten van uw prachtige keramische tuintegels. Andere voordelen zijn:
  • Geen groene aanslag
  • Niet glad, dus geen uitglijdgevaar
  • Eenvoudig te reigingen
  • Grotendeels waterafstotend
Let wel op dat u de juiste ondergrond toepast. Onze medewerkers kunnen u hierin uiteraard ook uitstekend adviseren.

Keramische tuintegels in verschillende soorten, maten en kleuren

In de webshop en in de verschillende showtuinen van Kippersluis Sierbestrating vindt u de mooiste keramische tuintegels. Wij hebben een breed en hoogwaardig assortiment voor u geselecteerd. Hierin vindt u tegels in verschillende soorten, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de Anadolu, Country, Liverno of de Trendline tegels. Daardoor kunt u altijd een keramische tegel kiezen die bij uw tuin past. Bijkomend voordeel is dat onze keramische tuintegels nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden zijn.

Impressie van onze keramische tuintegels

Keramische tuintegels  Keramische tuintegels kopen  Goedkope keramische tuintegels

Keramische tuintegels leggen

Wilt u keramische tuintegels leggen? Denk dan goed na over de ondergrond, zodat u daadwerkelijk lang van uw keramieken tegels kunt genieten. Voor een stabiele ondergrond waar tegels vrijwel niet verzakken kunt u kiezen voor een gestabiliseerde ondergrond. Dit geldt ook voor tuinen waar het water lastig wegloopt. Op plekken waar de tuin grote kans heeft op verzakkingen, bijvoorbeeld in Flevoland en Noord Holland, kunt u beter kiezen voor een losse ondergrond. U kunt het terras dan eenvoudig ophogen. Wij adviseren u graag over de meest geschikte ondergrond voor uw tegel. Uiteraard kunt u de tegels ook door ons laten leggen.

Voordelig keramische tuintegels kopen!

Wilt u keramische tuintegels kopen? Hierboven heeft u kunnen lezen welke voordelen onze keramiek tegels met zich meebrengen. Omdat keramische tuintegels lang mee gaan, maakt u een keuze voor de lange termijn. Twijfelt u over het soort, de maat of de kleuren? Dan nodigen wij u graag uit om de tegels in een van onze showtuinen in Almere of Muiderberg te bekijken. Zo kunt u de prachtige keramische tuintegels van dichtbij bekijken. Ook voorzien onze medewerkers u hier graag van een deskundig advies. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen als u vragen heeft. Onze vestiging in Almere kunt u bereiken via 036 30 300 67 of via almere@kippersluissierbestrating.nl. Voor de vestiging in Muiderberg belt u naar 0294 271 414 of mailt u naar sierbestrating@kippersluis.nl. Wij helpen u graag bij de aankoop van keramische tuintegels.