menu

Overweegt u om GeoSteen te kopen? Goede keus! Deze top collectie van MBI De Steenmeesters combineert met deze producten het beste van twee werelden. Een betonsteen met hoogwaardige toplaag. Deze toplaag heeft de natuurlijke uitstraling van natuursteen, alleen met betere functionele eigenschappen. De tegel voelt heerlijk zacht aan en is slijtvast. Dankzij deze laatste eigenschap bent u verzekerd van een prachtig terras, in welk seizoen dan ook!
 

 

Wat maakt GeoSteen zo bijzonder?

Een zeer sterke betonnen drager van gerecycled materiaal is de basis van deze collectie sierbestrating. De drager wordt afgewerkt met een unieke toplaag. Deze laag is niet alleen slijtvast, maar ook kleurecht. De afwerking van de toplaag telt drie varianten: vlak, geprofileerd of gestructureerd. Elke afwerking heeft weer haar eigen producttypen verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. De typen per afwerking hebben de volgende productnamen: Vlakke afwerking: GeoAnticato, GeoAntica, GeoFacetto, GeoStrettoPlus Geprofileerde afwerking: GeoTravertino, GeoArdesia, GeoVecchio en GeoPiazza Gestructureerde afwerking: GeoColor+ en GeoColor 3.0 Door te kiezen uit een tegel met bepaalde afwerking, formaat en kleur kiest u het terras dat bij u past.

De vele voordelen

GeoSteen is dus slijtvast, kleurecht en daarbij is er veel keuze uit uitvoeringen, kleuren en formaten. Maar er zijn meer voordelen. Ten eerste zijn de formaten groter dan de originele baksteen. Daarbij zijn de tegels makkelijk in onderhoud, zodat u het hele jaar kunt genieten van een mooi terras. Dankzij de vele voordelen neemt de collectie van MBI De Steenmeesters toe in populariteit. Het begon ooit bij de productlijn GeoColor, maar inmiddels omvat het assortiment steeds meer typen tegels. Een uitgebreid assortiment GeoSteen vindt u in de webshop van Kippersluis Sierbestrating.

Een impressie van ons aanbod GeoSteen

GeoSteen kopen  GeoSteen  Goedkope GeoSteen kopen

 

Direct GeoSteen kopen

Voor meer informatie over GeoSteen kunt u contact met ons opnemen via 036 – 30 30 067 (vestiging Almere) of 0294 - 27 14 14 (vestiging Muiderberg). Wij geven u graag advies. Deze collectie terrastegels bestellen? Dat doet u eenvoudig via onze webshop. Benieuwd hoe een terras van deze unieke collectie er uit ziet? Kom dan langs in een van onze belevingstuinen en ervaar de voordelen van GeoSteen!