menu

Zoekt u een stratenmaker dichtbij Lelystad? Kippersluis Sierbestrating verkoopt niet alleen bestrating voor uw tuin. Wij kunnen er ook nog eens voor zorgen dat uw oprit of tuinbestrating strak wordt gelegd. Onze stratenmakers in Lelystad hebben jarenlange ervaring opgedaan in het vak, waardoor er effectief en netjes gewerkt kan worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de tuinaanleg of oprit aanleg in de polder? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door op de onderstaande afbeelding te klikken. De stratenmaker in Lelystad zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Kippersluis Sierbestrating helpt u ook met uw tuininrichting!

Bent u wel eens toe aan een nieuwe inrichting van uw tuin? Ook dan bent u bij Kippersluis Sierbestrating aan het juiste adres. Onze ervaren tuinspecialisten adviseren u op een proactieve wijze over de inrichting en de te gebruiken tuinproducten. Zo kunt u bepalen welke tuintegels en welk tuinhout u wilt hebben. Vervolgens kunnen onze hoveniers en stratenmakers bij u in Lelystad aan de slag voor uw droomtuin. De stratenmaker uit de buurt van Lelystad gebruikt hierbij alleen de beste tuintegels, zodat uw tuin er nog jarenlang mooi ligt.

De beste stratenmakers nabij Lelystad

Bij Kippersluis Sierbestrating werken alleen de beste stratenmakers uit de regio Lelystad. Doordat zij al jarenlang in het vak zitten, weten zij precies hoe de bestrating het beste gelegd kan worden. Samen met u zoekt de stratenmaker in Lelystad prachtige sierbestrating uit. U kunt deze sierbestrating bekijken in onze webshop, of in onze grote showtuinen in Almere of Muiderberg. Onze grootste showtuin is ruim 1000m2 groot, waardoor u een ruime keuze hebt uit de mooiste bestrating.

Stratenmaker Lelystad  Stratenmaker in Lelystad Stratenmaker in Lelystad inschakelen

 

Neem contact op met de stratenmaker voor Lelystad

Wilt u Kippersluis Sierbestrating inschakelen als stratenmaker in Lelystad? U bent van harte welkom! Onze ervaren medewerkers helpen u graag. Vraag direct een offerte op, of neem contact met ons op voor meer informatie. Bel ons op 036 - 30 300 67 of stuur een mail naar almere@kippersluissierbestrating.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showtuin. Deze is elke werkdag geopend tussen 07:30 uur en 17:30 uur. Ook op zaterdag kunt u onze showtuin bezoeken tussen 07:00 uur en 17:00 uur. De stratenmaker dichtbij Lelystad helpt u graag!