menu

GeoCeramica

GeoCeramica is de nieuwste innovatie van MBI De Steenmeesters. Het is een kruising tussen een keramische tegel en een betontegel. Het combineert de voordelen van keramiek, namelijk kleurvastheid en kras-, hitte- en vorstbestendigheid met de kracht van beton. Daarbij is het eenvoudiger en goedkoper te plaatsen dan de originele keramische tuintegels. Ideaal wanneer u binnen een paar uur een stijlvol terras wilt realiseren! Dus wilt u GeoCeramica tegels kopen? Dan bent u bij Kippersluis aan het juiste adres.

Bekijk direct ons aanbod!

 

De voordelen van deze innovatieve sierbestrating

Waar keramische tuintegels vaak op een gestabiliseerde ondergrond gestraat moet worden, kan GeoCeramica gewoon op zand gestraat worden. Dit scheelt een hoop voorwerk. Ook is het leggen van de tegels niet meer afhankelijk van het weer. Daarnaast bestaat elke tegel uit een betonnen drager met geïntegreerde afstandshouders. Dat maakt deze tegels zeer eenvoudig en relatief goedkoop te leggen. Zo heeft u binnen een paar uur een mooi terras dat jarenlang mee gaat.
 

Een duurzame innovatie

Wanneer u een terras van GeoCeramica heeft, kunt u hier lang van genieten. Het is een zeer duurzaam product dat weinig onderhoud nodig heeft. Groene aanslag komt weinig voor en daarbij zijn de tegels ook vlekbestendig en makkelijk te reinigen. Andere voordelen zijn de goede drainerende eigenschappen en de hoge stroefheid. Zelfs bij regen blijft deze tegel nog stroef, waardoor er geen uitglijdgevaar ontstaat. GeoCeramica is dus een duurzame en veilige tuintegel.
 

Een laag van Stabikorn®

Onze GeoCeramica tegels kennen enorm veel positieve eigenschappen. Deze voordelen zijn vooral toe te schrijven aan de speciale Stabikorn®-laag. Dit materiaal kan goed tegen een stootje en is opgewassen tegen verschillende weersomstandigheden. Regen. Warmte. Storm. Deze tegels kunnen het allemaal aan! Daarnaast is de dikte van de Stabikorn®-laag precies dik genoeg, om de stabiliteit van de tegel te garanderen.
 

Krachtige verbinding met AquaFerm®

GeoCeramica® biedt het beste van twee werelden. De pracht van Italiaans keramiek, maar dan met de lage verwerkingskosten van een betontegel. Het combineren van deze twee materialen was zeker een uitdaging te noemen. Maar het is de specialisten van MBI De Steenmeesters gelukt! Hun AquaFerm® pasta vormt een sterke, maar flexibele verbinding tussen het keramiek met de Stabikorn® onderlaag. En deze wordt alleen maar sterker naarmate er meer water op komt. Ideaal voor in ons kikkerlandje dus!
 

Kleuren en formaat GeoCeramica®

De GeoCeramica® tegels van MBI De Steenmeesters zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. 60x60x4 cm voor bijvoorbeeld het straten van een terras en 60x60x6 cm speciaal voor een oprit. Behalve de keuze uit formaat voor verschillende doeleinden, kunt u uiteraard ook kiezen uit diverse kleuren. Doordat MBI constant innoveert, zijn er steeds meer nieuwe kleuren en designs te verkrijgen. Van subtiel tot uitbundig. Zo zijn er varianten met een betonnen- of marmerlook, geheel volgens hedendaagse trends. Liever een tijdloze tegel? Bekijk dan de tegels met natuursteen- of hardsteenlook, van zandkleur tot bijna zwarte GeoCeramica®. Er is genoeg om uit te kiezen.
 
 

Populaire GeoCeramica

Ons GeoCeramica aanbod wordt continue uitgebreid. U vindt bij ons ieder jaar weer nieuwe designs. U vindt momenteel onder andere onderstaande GeoCaramica tegels in ons assortiment:

  • GeoCeramica Lava Slate
  • GeoCeramica 2Drive
  • GeoCeramica Antique
  • GeoCeramica Belgium Black
  • GeoCeramica-in-lite-ready
  • GeoCeramica Impasto
  • GeoCeramica Timber
  • GeoCeramica Fiordi
  • GeoCeramica Concreet
  • GeoCeramica Cendre
 

GeoCeramica® bekijken in één van onze siertuinen

Wilt u de siertegels bekijken? Kom dan langs bij onze vestiging in Muiderberg of Almere. Met zo’n 180000 m2 waarvan 1500 m² showtuin, is de vestiging Muiderberg de grootste van het gooi. De Kippersluis vestiging in Almere telt 3800 m² waarvan 1000 m² showtuin. Bij beide vestigingen vindt u behalve sierbestrating ook andere tuinartikelen als tuinhout en inlite verlichting.
 

Impressie van onze GeoCeramica® tegels

GeoCeramica kopen GeoCeramica tegels

 

GeoCeramica dealer

Kippersluis Sierbestrating is exclusief dealer van GeoCeramica tegels. Bij ons profiteert u daardoor altijd van scherpe prijzen en de beste deals. Of u nu op zoek bent naar GeoCeramica tegels van 80x80 centimeter of 60x60 centimeter, de keuze is reuze. Ontdek Kippersluis Sierbestrating vandaag nog! Uw officiële dealer voor Geoceramica MBI tegels .
 

Meer informatie over GeoCeramica

Wilt u meer weten over GeoCeramica? Neem dan gerust contact met ons op. Voor de vestiging Muiderberg kan dat via 0294 - 27 14 14 of sierbestrating@kippersluis.nl. Heeft u liever contact met onze vestiging in Almere? Dan kunt u bellen naar 036 – 30 30 067 of een e-mail sturen naar almere@kippersluissierbestrating.nl. Onze medewerkers helpen u graag op het gebied van GeoCeramica®!