menu

GeoCeramica

GeoCeramica is de nieuwste innovatie van MBI De Steenmeesters. Het is een kruising tussen een keramische tegel en een betontegel. Het combineert de voordelen van keramiek, namelijk kleurvastheid en kras-, hitte- en vorstbestendigheid met de kracht van beton. Daarbij is het eenvoudiger en goedkoper te plaatsen dan de originele keramische tuintegels. Ideaal wanneer u binnen een paar uur een stijlvol terras wilt realiseren! Dus wilt u GeoCeramica tegels kopen? Dan bent u bij Kippersluis aan het juiste adres.

Bekijk direct ons aanbod!

 

De voordelen van deze innovatieve sierbestrating

Waar keramische tuintegels vaak op een gestabiliseerde ondergrond gestraat moet worden, kan GeoCeramica gewoon op zand gestraat worden. Dit scheelt een hoop voorwerk. Ook is het leggen van de tegels niet meer afhankelijk van het weer. Daarnaast bestaat elke tegel uit een betonnen drager met geïntegreerde afstandshouders. Dat maakt deze tegels zeer eenvoudig en relatief goedkoop te leggen. Zo heeft u binnen een paar uur een mooi terras dat jarenlang mee gaat.

5-sterren MBI Geoceramica dealer

Wij zijn trots om te mogen zeggen dat wij een MBI 5-sterren dealer zijn. Als 5-sterren dealer voldoen wij aan alle strenge eisen die MBI aan haar dealers stelt. Dit houdt onder andere in dat wij een uitgebreid assortiment aanbieden en onze medewerkers goed opgeleid zijn om u van deskundig advies te voorzien.
 

GeoCeramica® bekijken in één van onze siertuinen

Wilt u de siertegels bekijken? Kom dan langs bij onze vestiging in Muiderberg of Almere. Met zo’n 180000 m2 waarvan 1500 m² showtuin, is de vestiging Muiderberg de grootste van het gooi. De Kippersluis vestiging in Almere telt 3800 m² waarvan 1000 m² showtuin. Bij beide vestigingen vindt u behalve sierbestrating ook andere tuinartikelen als tuinhout en inlite verlichting.

Geoceramica dealer

Een duurzame innovatie

Wanneer u een terras van GeoCeramica heeft, kunt u hier lang van genieten. Het is een zeer duurzaam product dat weinig onderhoud nodig heeft. Groene aanslag komt weinig voor en daarbij zijn de tegels ook vlekbestendig en makkelijk te reinigen. Andere voordelen zijn de goede drainerende eigenschappen en de hoge stroefheid. Zelfs bij regen blijft deze tegel nog stroef, waardoor er geen uitglijdgevaar ontstaat. GeoCeramica is dus een duurzame en veilige tuintegel.
 

Een laag van Stabikorn®

Onze MBI GeoCeramica tegels kennen enorm veel positieve eigenschappen. Deze voordelen zijn vooral toe te schrijven aan de speciale Stabikorn®-laag. Dit materiaal kan goed tegen een stootje en is opgewassen tegen verschillende weersomstandigheden. Regen. Warmte. Storm. Deze tegels kunnen het allemaal aan! Daarnaast is de dikte van de Stabikorn®-laag precies dik genoeg, om de stabiliteit van de tegel te garanderen.
 

Krachtige verbinding met AquaFerm®

MBI GeoCeramica® biedt het beste van twee werelden. De pracht van Italiaans keramiek, maar dan met de lage verwerkingskosten van een betontegel. Het combineren van deze twee materialen was zeker een uitdaging te noemen. Maar het is de specialisten van MBI De Steenmeesters gelukt! Hun AquaFerm® pasta vormt een sterke, maar flexibele verbinding tussen het keramiek met de Stabikorn® onderlaag. En deze wordt alleen maar sterker naarmate er meer water op komt. Ideaal voor in ons kikkerlandje dus!
 

Kleuren en formaat GeoCeramica®

De MBI GeoCeramica® tegels van MBI De Steenmeesters zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. 60x60x4 cm voor bijvoorbeeld het straten van een terras en 60x60x6 cm speciaal voor een oprit. Behalve de keuze uit formaat voor verschillende doeleinden, kunt u uiteraard ook kiezen uit diverse kleuren. Doordat MBI constant innoveert, zijn er steeds meer nieuwe kleuren en designs te verkrijgen. Van subtiel tot uitbundig. Zo zijn er varianten met een betonnen- of marmerlook, geheel volgens hedendaagse trends. Liever een tijdloze tegel? Bekijk dan de tegels met natuursteen- of hardsteenlook, van zandkleur tot bijna zwarte GeoCeramica®. Er is genoeg om uit te kiezen.
 

Geoceramica kopen

 

Geoceramica tegels

Geoceramica tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder 100x100, 80x80 en 60x60. Deze afmetingen bieden veel mogelijkheden voor het ontwerpen van uw tuin. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, waardoor er altijd een geoceramica tegel is die past bij uw smaak en stijl.

 

Geoceramica tuintegels

Geoceramica tuintegels zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. De tegels zijn namelijk onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken. Ook zijn ze bestand tegen krassen en vlekken, waardoor ze lang mooi blijven. Daarnaast zijn geoceramica tuintegels kleurvast, waardoor ze niet verkleuren door zonlicht.

 

Geoceramica 100x100

Geoceramica 100x100 is een populaire afmeting voor tuintegels. Deze grote tegels zorgen voor een strak en modern uiterlijk van uw terras of tuinpad. Doordat geoceramica tegels bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zijn ze ook geschikt voor intensief gebruik. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw tuin, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw tuintegels.

 

Geoceramica 80x80

Geoceramica 80x80 is een iets kleinere afmeting dan de 100x100 tegels, maar nog steeds groot genoeg voor een modern en strak uiterlijk. Ook de 80x80 tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, waardoor er altijd een tegel is die past bij uw smaak en stijl.

 

Geoceramica 60x60

Geoceramica 60x60 is de kleinste afmeting geoceramica tegel. Deze tegels zijn ideaal voor het creëren van een speels patroon in uw tuin. Ook de 60x60 tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren, waardoor er veel mogelijkheden zijn om uw tuin naar uw smaak en stijl in te richten.

 

 

Impressie van onze GeoCeramica® tegels

GeoCeramica kopen GeoCeramica tegels

 

GeoCeramica dealer

Kippersluis Sierbestrating is exclusief dealer van GeoCeramica tegels. Bij ons profiteert u daardoor altijd van scherpe prijzen en de beste deals. Of u nu op zoek bent naar GeoCeramica tegels van 80x80 centimeter of 60x60 centimeter, de keuze is reuze. Ontdek Kippersluis Sierbestrating vandaag nog! Uw officiële dealer voor Geoceramica MBI tegels .

 

MBI geoceramica

Bent u op zoek naar mooie, duurzame en kwalitatieve tuintegels voor uw tuin? Dan is geoceramica zeker iets voor u! Geoceramica is een product van MBI, een toonaangevend bedrijf op het gebied van bestratingsmaterialen. In dit artikel zullen we u meer vertellen over geoceramica en waarom dit een goede keuze is voor uw tuin. Geoceramica is een keramische tegel met een betonnen onderlaag. Deze combinatie van materialen zorgt voor een sterke en duurzame tuintegel die bestand is tegen alle weersomstandigheden. De keramische toplaag geeft de tegel een mooie en natuurlijke uitstraling, terwijl de betonnen onderlaag ervoor zorgt dat de tegel niet kan breken of barsten.

 

Meer informatie over GeoCeramica

Wilt u meer weten over GeoCeramica? Neem dan gerust contact met ons op. Voor de vestiging Muiderberg kan dat via 0294 - 27 14 14 of sierbestrating@kippersluis.nl. Heeft u liever contact met onze vestiging in Almere? Dan kunt u bellen naar 036 – 30 30 067 of een e-mail sturen naar almere@kippersluissierbestrating.nl. Onze medewerkers helpen u graag op het gebied van GeoCeramica®!

 

 

Een samensmelting van tegels

GeoCeramica®, een hybride van twee werelden. Het huwelijk tussen een keramische tegel en een robuuste Stabikorn®-drager. De stijlvolle, Italiaanse keramiek met premium eigenschappen, gecombineerd met de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel, maken dit product uniek.

 

 

AquaFerm® versus Stabikorn®

Het integreren van verschillende materialen is geen eenvoudige taak. Het verenigen van twee elementen vraagt om een technische uitdaging. Allereerst om de materialen op een duurzame manier te verbinden en ten tweede om deze verbinding in alle omstandigheden te behouden, denk bijvoorbeeld aan vocht, vorst en hitte. Voorheen leek dit een onmogelijke constructie gezien de afwijkende fysieke eigenschappen van beide materialen, waaronder de onoverkomelijke krimp- en uitzetverschillen. Echter, door het unieke verbindingscomponent AquaFerm® en de drainerende Stabikorn®-laag is dit probleemloos mogelijk gemaakt. Dit product heeft zichzelf inmiddels bewezen! GeoCeramica® is de populairste sierbestrating van Nederland.

 

Veelgestelde vragen over Geoceramica

 

Wat is Geoceramica?

Geoceramica is een combinatie van een keramische tegel en een betonnen drager. Het is ontworpen om de duurzaamheid en het uiterlijk van een keramische tegel te combineren met de eenvoudige installatie van betonnen tuintegels.

Hoe wordt Geoceramica geplaatst?

Geoceramica kan op dezelfde manier worden geplaatst als gewone betonnen tuintegels. Het kan op een zandbed worden gelegd en met voegzand worden afgevoegd. Het verschil is dat Geoceramica veel lichter is dan traditionele keramische tegels en dus gemakkelijker te hanteren en te plaatsen is.

Is Geoceramica verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren?

Ja, Geoceramica is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar, variërend van kleinere 30x60 cm tegels tot grotere 60x120 cm tegels. Ook zijn er verschillende kleuren beschikbaar, van lichtere tinten tot donkerdere kleuren. De meest verkochte tegens zijn de 100x100 cm, 80x80 cm en de 60x60 cm tegels.

Is Geoceramica gemakkelijk te onderhouden?

Ja, Geoceramica is gemakkelijk te onderhouden. Het keramische oppervlak is bestand tegen vlekken en vuil, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Regelmatig vegen of afspoelen met water is voldoende om de tegels schoon te houden. Ook kan een hogedrukreiniger worden gebruikt voor een grondigere reiniging.

Kan Geoceramica worden gebruikt voor opritten en parkeerplaatsen?

Ja, Geoceramica kan worden gebruikt voor opritten en parkeerplaatsen. De betonnen drager zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl het keramische oppervlak bestand is tegen slijtage en krassen. Het is echter belangrijk om te zorgen voor een goede fundering en juiste installatie om de duurzaamheid en stabiliteit te garanderen.

Kan Geoceramica worden gebruikt rondom zwembaden?

Ja, Geoceramica is geschikt voor gebruik rondom zwembaden. Het keramische oppervlak is bestand tegen water en chloor, waardoor het ideaal is voor deze toepassing. Het is belangrijk om de tegels te installeren met een antislip oppervlak om uitglijden te voorkomen.