GeoCeramica®

GeoCeramica® is de nieuwste innovatie van MBI De Steenmeesters. Het is een kruising tussen een keramische tegel en een betontegel. Het combineert de voordelen van keramiek, namelijk kleurvastheid en kras-, hitte- en vorstbestendigheid met de kracht van beton. Daarbij is het eenvoudiger en goedkoper te plaatsen dan de originele keramische tuintegels. Ideaal wanneer u binnen een paar uur een stijlvol terras wilt realiseren!

GeoCeramica

De voordelen van deze innovatieve sierbestrating

Waar keramische tuintegels vaak op een gestabiliseerde ondergrond gestraat moet worden, kan GeoCeramica® gewoon op zand gestraat worden. Dit scheelt een hoop voorwerk én is het leggen van de tegels niet meer afhankelijk van het weer. Daarnaast bestaat elke tegel uit een betonnen drager met geïntegreerde afstandshouders. Dat maakt deze tegels zeer eenvoudig en relatief goedkoop te leggen.  

Een duurzame innovatie

Wanneer u een terras van GeoCeramica® heeft, kunt u hier lang van genieten. Het is een zeer duurzaam product dat weinig onderhoud nodig heeft. Groene aanslag komt weinig voor en daarbij zijn de tegels ook vlekbestendig en gemakkelijk te reinigen. Andere voordelen zijn de goede drainerende eigenschappen en de hoge stroefheid. Zelfs bij regen blijft deze tegel nog stroef, waardoor er geen uitglijdgevaar ontstaat.

Kleuren en formaat GeoCeramica®

De GeoCeramica® tegels van MBI De Steenmeesters zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. 60x60x4 cm voor bijvoorbeeld het straten van een terras en 60x60x6 cm speciaal voor een oprit. Behalve de keuze uit formaat voor verschillende doeleinden, kunt u uiteraard ook kiezen uit diverse kleuren. Doordat MBI constant innoveert, zijn er steeds meer nieuwe kleuren en designs te verkrijgen. Van subtiel tot uitbundig. Zo zijn er varianten met een betonnen- of marmerlook, geheel volgens hedendaagse trends. Liever een tijdloze tegel? Bekijk dan de tegels met natuursteen- of hardsteenlook, van zandkleur tot bijna zwarte GeoCeramica®. Er is genoeg om uit te kiezen.

GeoCeramica bekijken in één van onze siertuinen

Wilt u de siertegels bekijken? Kom dan langs bij onze vestiging in Muiderberg of Almere. Met zo’n 180000 m2 waarvan 1500 m² showtuin, is de vestiging Muiderberg de grootste van het gooi. De Kippersluis vestiging in Almere telt 3800 m² waarvan 1000 m² showtuin. Bij beide vestigingen vindt u behalve sierbestrating ook andere tuinartikelen als tuinhout en inlite verlichting.

Impressie van onze GeoCeramica tegels

GeoCeramica kopen GeoCeramica

Meer informatie over GeoCeramica®

Wilt u meer weten over GeoCeramica®? Neem dan gerust contact met ons op. Voor de vestiging Muiderberg kan dat via 0294 - 27 14 14 of sierbestrating@kippersluis.nl. Heeft u liever contact met onze vestiging in Almere? Dan kunt u bellen naar 036 – 30 30 067 of een e-mail sturen naar almere@kippersluissierbestrating.nl. Onze medewerkers helpen u graag op het gebied van GeoCeramica®!