menu

Big bag zand

De vraag naar big bags met zand is onveranderd groot. Niet zo vreemd, want deze enorme zakken met inhoud bieden veel voordelen. Zowel voor particulier als voor zakelijk gebruik. Gelukkig staan de specialisten van Kippersluis Sierbestrating altijd voor u klaar. Of u nu in Almere op zoek bent naar een big bag met ophoogzand of elders in het land zand wilt bestellen. Wij regelen het graag voor u.

Bekijk direct ons assortiment zand, tuinaarde en zakgoed

 

Wat is een big bag?

De naam spreek eigenlijk voor zich. Wanneer wij het over een big bag met zand hebben, bedoelen wij een grote zak gevuld met zand. Vaak heeft deze een inhoud van 1m3 - ofwel: 1 kuub. Zo’n zak weegt doorgaans 1500 kg (1,5 ton). Dit is zeker het geval wanneer u bij ons in Almere een big bag ophoogzand bestelt. Er zijn ook typen zand, die - wanneer in big bags geleverd - een hoger gewicht kennen. Voorbeelden hiervan zijn: leemzand en stol.
 

De voordelen van een big bag zand

Zand wordt op verschillende manieren aangeboden. Van kleine zakken van amper een kilo tot complete containers. Elk van deze producten kent zo zijn voordelen. Veel van onze klanten kiezen echter voor onze big bags met zand. Zij hebben grote hoeveelheden nodig, maar zien het lossen van zand in de tuin niet zitten. Dit kan de volgende redenen hebben:

  • Een big bag neemt minder ruimte in;
  • De stortlocatie is moeilijk te bereiken;
  • Een big bag laat geen residu achter.
 

Alles voor uw tuin bij Kippersluis Sierbestrating

Kippersluis Sierbestrating is er voor iedereen met een tuin. Om onze klanten te bedienen, hebben wij in Nederland twee locaties geopend. De eerste bevindt zich in Muiderberg. Deze heeft een oppervlakte van maar liefst 18000m2, waar u meer dan 300 voorbeelden van bestrating vindt. In Almere vindt u onze tweede showroom. Naast onze big bags met zand, verkopen wij ook:

 

Direct big bag zand bestellen?

Het vullen van gaten. Het ophogen van uw tuin. Er zijn genoeg redenen om zand op uw erf te willen storten. Hiervoor kunt u een big bag met zand te bestellen. Dit doet u natuurlijk bij Kippersluis Sierbestrating. Doe dit direct online of bezoek één van onze winkels. U vindt de big bags met ophoogzand in Almere (Palmpolstraat 103) en Muiderberg (Naarderstraatweg 5). Heeft u vragen? Bel dan gerust naar 0294 -27 14 14 (Muiderberg) of 036 - 30 30 067. Hoeveel big bags met zand laat u straks door ons bezorgen?