menu

Wilt u tuinhout kopen van de beste kwaliteit? Bij Kippersluis Sierbestrating vindt u palen, regels, planken, latten, balken en andere soorten tuinhout. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Daarom vindt u in ons assortiment onder andere geïmpregneerde deuren, schuttingen en hekken van de beste houtsoorten. Denk bijvoorbeeld aan de houtsoorten Hardhout, Eiken en Vurenhout. Ons tuinhout is zowel in onze webshop als in de grote showtuinen in Almere en Muiderberg te verkrijgen. Om snel tuinhout te kopen kunt u het beste op de onderstaande afbeelding klikken.

 

Ons tuinhout kunnen wij op korte termijn leveren

Bij de verkoop van tuinhout staan het leveren van kwaliteit en service centraal in onze werkwijze. Onder service verstaan wij uiteraard ook een vlotte en betrouwbare levering. Deze kunt u dan ook te allen tijde van ons verwachten. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij daarom altijd een voorraad aan tuinhout voor u beschikbaar. Bij het tuinhout kopen zult u daardoor altijd uw producten op korte termijn van ons ontvangen. Dit geldt zowel voor de aankoop in de webshop als in onze showtuinen.

Verschillende soorten tuinhout kopen

Ons assortiment aan tuinhout proberen wij zoveel mogelijk op de wensen en behoeften van onze klanten af te stemmen. Daarom hebben wij een breed en gevarieerd aanbod aan tuinhout voor u geselecteerd. Zo vindt u onder andere geïmpregneerde schermen, deuren, hekwerken, palen, regels, planken, poorten en vlonderplanken in ons assortiment. Daarnaast bent u voor speeltoestellen en bloembakken bij ons aan het juiste adres. Ondanks dat deze producten sterk van elkaar verschillen, hebben zij wel één ding gemeen: de hoge kwaliteit. Kortom: bij ons kunt u uitstekend het gewenste tuinhout kopen!

Impressie van ons assortiment tuinhout

Goedkope tuinhout kopen  Tuinhout kopen bij Kippersluis  Tuinhout kopen

 

Tuinhout kopen bij Kippersluis Sierbestrating

Op twee manieren kunt u tuinhout kopen bij Kippersluis Sierbestrating. De eerste optie is het kopen in de webshop. Hiervoor gaat u naar de categoriepagina voor tuinhout in onze webshop. Dat kan door op de bovenstaande afbeelding te klikken. De tweede optie is het kopen van uw tuinhout in een van onze grote showtuinen in Almere en/of Muiderberg. Hier kunt u de showmodellen van het tuinhout op uw gemak bekijken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0294 271 414 of info@kippersluissierbestrating.nl. Bij Kippersluis Sierbestrating kunt u succesvol tuinhout kopen!