menu

Betalen

veel gestelde vragen

1. Op welke manier kan ik betalen?

2. Hoe werkt betalen via iDEAL?

3. Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt? 

-------------------------------------------------------------------------------------------

1. Op welke manier kan ik betalen?

Vooraf betalen

iDEAL

Je kunt de bestelling vooraf betalen met iDEAL. Dat betekent dat je het volledige bedrag betaalt voor ontvangst van de bestelling. Groot voordeel hiervan is dat we alle voorradige artikelen direct kunnen leveren. En natuurlijk storten we je geld direct terug als je later besluit één of meerdere artikelen terug te sturen. 

Internetbankieren

Wanneer je vooraf betaalt via internetbankieren, dan kun je dat op dezelfde manier doen als je andere internet betalingen. Let hierbij op dat je het ordernummer vermeld in het betalingskenmerk.

2. Hoe werkt betalen via iDEAL?      

Met iDEAL kun je betalen via je eigen bank. Je rekent dan af binnen je eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. 

Zo werkt het 

Wanneer je gebruikmaakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kun je gebruik maken van iDEAL.

Je plaatst de bestelling in het winkelwagentje. Je kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL

Je wordt doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving, waar de betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Wij krijgen dan bericht dat de bestelling is betaald en je ontvangt zelf via e-mail een bevestiging van de bestelling en betaling.

3. Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?

Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt. De gemiddelde tijd voor het verwerken van betalingen via internetbankieren is 2 werkdagen. Betalingen rechtstreeks gedaan via een betalingsformulier bij de bank kennen een verwerkingstijd tussen de 5 en 10 werkdagen.  
 
Is de betaling na de bovengenoemde periodes nog niet verwerkt of klopt er iets niet? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We lossen het dan zo snel mogelijk voor je op.