menu
Prijsstijgingen 2021

Prijsstijgingen 2021

22-12-2020
nieuwsbrief over de prijsstijgingen en de nieuwe SUB.

Beste wensen namens team Kippersluis en wij hopen dat 2021 een heel ander jaar gaat worden. Een jaar waarin we eindelijk weer terug naar normaal kunnen. Waarin ondernemers weer kunnen ondernemen. Waarin we weer gezellig met zijn allen samen kunnen zijn en waar we COVID-19 definitief de baas zijn.

Dat we in 2021 weer allemaal onze deuren openen én deze open blijven. Dat we weer ontzettend veel mensen blij mogen maken met onze prachtige producten. Dat 2021 een jaar wordt, in positieve zin, om nooit meer te vergeten! Dat 2021 weer een fantastische jaar mag worden!

Nieuwe In-Lite ‘‘SUB”

De nieuwe SUB onderwaterspot is compleet vernieuwd. de SUB is nu ook uitgevoerd in de moderne in-lite designstijl en volledig corrosiebestendig. Vervaardigd uit glasvezel versterkt nylon en geanodiseerd aluminium. Bijzonder krachtig dankzij een nieuwe lichtbron met een brede lichtbundel

Bent u benieuwd en wilt u hulp met het uitzoeken van tuinverlichting? hier is de link voor een keuzehulp: https://in-lite.com/nl/advisor

De prijsstijgingen in 2021

Wellicht zal het u niet ontschoten zijn, maar helaas hebben wij toch te maken met een paar prijsstijgingen. Waaronder In-Lite van ca. 4 tot 6% En bestratingsproducten ca.  6 - 8%. Ook het hout gaat stijgen ca. 10 - 20 %. Hier zijn ook al eerdere mails/waarschuwingen over geweest. Prijzen in brochures kunnen niet actueel zijn i.v.m de prijsstijging. Hou er rekening mee dat ze al veranderd zijn.