menu

Waar staan wij voor?

Kippersluis Sierbestrating is het bedrijf waar u terecht kunt voor al uw tuinmaterialen. Wij leveren sierbestrating, keramische tuintegels, natuursteen, gebakken materialen, MBI tegels, GeoCeramica, inlite tuinverlichting en tuinhout in allerlei verschillende kleuren, afmetingen en soorten!

Door te kiezen voor een geselecteerde groep fabrikanten die hetzelfde doel voor ogen hebben als Kippersluis Sierbestrating, kunnen wij ervoor zorgen dat we kwaliteit leveren. De toonaangevende fabrikanten zijn o.a.: MBI de steenmeesters, Excluton, Wienerberger, Facade Beton, Michel Oprey & Beisterveld & Carpertier Tuinhout.

Het streven van Kippersluis Sierbestrating is kwaliteitsmaterialen leveren tegen een zo scherp mogelijke prijs met de best denkbare service. Bij Kippersluis Sierbestrating heerst nog steeds de mentaliteit niet praten, maar doen!

Kippersluis Sierbestrating
Kippersluis Sierbestrating

In de afgelopen 21 jaar is Kippersluis uitgegroeid naar een bekende en gevestigde naam in de sierbestrating. Inmiddels is er een tweede vestiging geopend aan de Palmpolstraat in Almere en zusterbedrijf Hout- en Steenhandel te Kortenhoef. Elke vestiging beschikt over een showtuin van minimaal 1000m2 en een zeer grote voorraad bestratingsmaterialen. Hout- en Steenhandel Kortenhoef staat vooral bekend om haar uitgebreide houtvoorraad.

Wilt u uw tuin laten aanleggen of bestraten? Ook dat is mogelijk bij Kippersluis Sierbestrating. Kijk voor meer informatie op de pagina's voor stratenmaker Lelystadstratenmaker Utrecht, stratenmaker Hilversumtuinaanleg Amersfoort of tuinaanleg Almere.

Wij wensen u alvast veel succes met het selecteren van uw tuinmaterialen en veel plezier met uw tuin!

Kippersluis Sierbestrating BV; Alles voor uw tuin!