menu
Bij Kippersluis Sierbestrating bent u aan het juiste adres voor uw tuin. Er is bij ons een mooi assortiment van kleurechte sierbestrating, tuintegels, siertegels, natuursteen, MBI tegelsGeoCeramica, GeoSteen, gebakken klinkers en keramische tuintegels. Ook voor tuinhout zoals tuinschermen, blokhutten en tuinverlichting als inlite tuinverlichting bent u bij ons aan het juiste adres.

 
Vestiging Muiderberg:
Met een terrein oppervlakte van 180000 m2, waarvan circa 1500 m2 showtuin en daarmee de grootste showtuin van het gooi en omstreken.

De showtuin is voorzien van meer dan 300 voorbeeldbestratingen van nostalgische klinkers tot moderne strakke siertegels. Tevens worden er ook andere producten/onderdelen getoont, zoals vlonders, tuinhout, composiet, muurelementen, grindschuttingen, tuinverlichting en nog veel meer!

Alle producten zijn overzichtelijk en professioneel aangelegd door vakbekwame stratenmakers om onze klanten te kunnen inspireren en sturen naar de juiste keuze voor hun tuin.

Naast particulieren is Kippersluis ook de basis voor stratenmakers en hoveniersbedrijven. We zullen er daarom ook alles aan doen om iedereen in zijn behoefte te voorzien. Wij kunnen u ook uitstekend helpen als u op zoek bent naar een betrouwbare stratenmaker Utrecht, een stratenmaker Hilversum een stratenmaker Lelystad of een goede partij voor tuinaanleg Almere of tuinaanleg Amersfoort.
Kippersluis Sierbestrating
Kippersluis Sierbestrating
Vestiging Almere:
Sinds 2014 heeft Kippersluis Sierbestrating de vestiging in Almere geopend aan de Palmpolstraat.
Met een terrein oppervlakte van 3800 m2, waarvan circa 1000 m2 showtuin.

De zeer centraal liggende locatie is voorzien van circa 200 voorbeeldbestratingen en een zeer grote tuinhout voorraad. Van moderne strakke siertegels tot zeer aantrekkelijke A-kwaliteit outlet partijen!