menu

Zachtjes tikken uw blote voeten de Geostretto sierbestrating aan. Terecht, want de zon schijnt! Met een heerlijke cocktail in uw hand beweegt u zich naar de rokende barbecue. Een stortvloed aan heerlijke geuren komt u tegemoet. Uw dag kan niet meer stuk! Kunt u ook zo van uw eigen tuin genieten? Schaf in dat geval vandaag nog de Geostretto tegels van Kippersluis Sierbestrating aan!

Kleur- en krasvast

De sierbestrating van Geostretto kent vele voordelen, waaronder de goede kleur- en krasvastheid. Zo houden de tegels - door speciale materialen en processen - extra lang hun oorspronkelijke kleur. Ook is het product bij normaal gebruik krasvast. Let wel op tijdens het verplaatsen van scherpe of zware voorwerpen. Deze kunnen gebruikerssporen op uw tegels achterlaten. Door voorzorgsmaatregelen te treffen kunt u langer van uw Geostretto Plus Roma, Cannobio, Milano of Elba genieten.

Footcomfort

‘s Zomers stapt u zonder aarzelen naar buiten. Om scherpe randjes hoeft u zich namelijk geen zorgen te maken. Uw sierbestrating van Geostretto is voorzien van Footcomfort. Door deze speciale bewerkingsmethode voelen de tegels extra zacht aan. Eén ding is zeker: het is een verademing voor de voeten van uw hele gezin!

 

 

Onderhoudsvriendelijk

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Toch heeft een glas wijn of een klodder saus zijn weg naar uw tuintegel zo gevonden. In dat geval kunt u uw Geostretto tegels heel makkelijk reinigen. Veeg de vlek met een doek weg en spoel de ondergrond met een beetje water na. Daarbij raden wij het gebruik van de hogedrukspuit af. De sterke waterstraal kan namelijk de cementdeeltjes van Geostretto beschadigen.

Protection Plus

De tegels van Geostretto zijn voorzien van Protection Plus met Factor 30. Deze dubbele beschermlaag houdt verontreiniging en vervuiling tegen, waardoor het niet in de tegel trekt. Dat is niet alleen fijn tijdens het reinigen, maar ook voordelig voor het uiterlijk. Het geeft de tegels namelijk een mooie glans. Ook komen de kleuren van de Geostretto Plus Roma, Cannobio, Milano en Elba beter tot uiting.

Verschillende kleuren

Van alle sierbestrating is de lijn van Geostretto misschien wel het allerpopulairst. Deze serie van MBI is in meer dan 15 kleuren te verkrijgen. Van zwart tot crème. Van rood tot donkerbruin. Het is allemaal mogelijk. Hieronder maken wij een kleine onderverdeling:

Donkergrijs

De keuze voor zwarte tot donkergrijze siertegels is snel gemaakt. De kleur contrasteert mooi met de omgeving. Denk aan: planten, gras en schutting. Zoekt u een echt donkere kleur? Dan raden wij bij Geostretto de Milano aan. Deze reeks wordt veel verkocht en ligt van alle lijnen het dichtst tegen het zwart aan. De donkere varianten van Geostretto zijn, o.a.:

 • Milan;
 • Trapani;
 • Venice.

Lichtgrijs

Naast de donkere grijstinten verkoopt Geostretto ook lichtere sierbestrating. Deze kleur ziet u van oorsprong al vaak in tuinen terug. De kleur van de standaard stoeptegel zou u hier bijvoorbeeld onder kunnen scharen. In deze kleurgroep zijn bij Geostretto vooral de Roma en de Cannobio populair. Daarnaast kunt u ook kiezen uit de lijnen Elba en Pavullo. Van de lichtgrijze series verkopen wij, onder andere:

 • Roma;
 • Cannobio;
 • Pavullo;
 • Elba.

Zandkleuren

Waar de grijstinten redelijk monotoon waren, zijn de tegels van deze derde categorie een stuk diverser. Hierin speelt de zandkleur een belangrijke rol. Hoe deze tot uiting komt, verschilt per lijn van Geostretto. Zo speelt de Lazise met donkere contrasten en combineert de Marilleva de kleur met grijs en bruin. De Riviera is de meest bonte van de drie. Deze serie combineert de zandkleur met geel, oranje en paars. Bij Kippersluis Sierbestrating bieden wij - onder andere - de volgende zandkleurige varianten van Geostretto aan:

 • Lazise;
 • Marilleva;
 • Piombino;
 • Riviera;
 • Capri.

Bruintinten

Tot slot komt de bruine sierbestrating aan de beurt. Deze zijn prachtig te combineren met een tuin, waarin natuurtinten de boventoon voeren. Waar de Venice vooral gekenmerkt wordt door zijn donkerbruine kleur, laat de Verona meer rode tinten zien. De Stromboli zit daar weer iets tussenin. Van Geostretto bieden wij de volgende lijnen met bruintinten aan:

 • Venice;
 • Stromboli;
 • Verona.

Formaten

De sierbestrating van Geostretto is in negen verschillende formaten te verkrijgen. Ze variëren hierbij tussen de 20x30 en de 120x30 centimeter. Hier kunt u kiezen uit zowel vierkante als langwerpige modellen. Daarnaast is er bij Geostretto ook een verschil in dikte. Zo zijn er tegels van 4 centimeter dik. Deze kunt u herkennen aan het bijvoegsel ‘Tops’ en zijn uitermate geschikt voor het terras of het aanleggen van een looppad. Voor een oprit raden wij een dikte van 6 centimeter aan.

De producten van Kippersluis Sierbestrating

Kippersluis Sierbestrating kent twee locaties. De eerste bevindt zich in Muiderberg en heeft een terreinoppervlakte van 18000m2. In de bijbehorende showtuin heeft u zicht op meer dan 300 voorbeelden van bestrating. Sinds 2014 hebben wij ook een filiaal in Almere. Hier geniet u van 2800m2 oppervlakte. Zowel in Muiderberg als in Almere treft u de beste sierbestrating, waaronder Geostretto, aan. Daarnaast leveren wij:

Haal meteen uw Geostretto sierbestrating in huis!

De Geostretto tegels van MBI zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Bezoek daarom deze week nog één van onze filialen in Muiderberg of Almere. U vindt ons aan de Naarderstraatweg 5 of de Palmpolstraat 103. Even bellen kan natuurlijk ook. Dit kan naar 0294 - 27 14 14 (Muiderberg) of 036 - 30 30 067 (Almere). Geniet u binnenkort ook van uw eigen Geostretto sierbestrating?