Geostretto

Zachtjes tikken uw blote voeten de Geostretto sierbestrating aan. Terecht, want de zon schijnt! Met een heerlijke cocktail in uw hand beweegt u zich naar de rokende barbecue. Een stortvloed aan heerlijke geuren komt u tegemoet. Uw dag kan niet meer stuk! Kunt u ook zo van uw eigen tuin genieten? Schaf in dat geval vandaag nog de Geostretto tegels van Kippersluis Sierbestrating aan!

Kleur- en krasvast

De sierbestrating van Geostretto kent vele voordelen, waaronder de goede kleur- en krasvastheid. Zo houden de tegels - door speciale materialen en processen - extra lang hun oorspronkelijke kleur. Ook is het product bij normaal gebruik krasvast. Let wel op tijdens het verplaatsen van scherpe of zware voorwerpen. Deze kunnen gebruikerssporen op uw tegels achterlaten. Door voorzorgsmaatregelen te treffen kunt u langer van uw Geostretto Plus Roma, Cannobio, Milano of Elba genieten.

Footcomfort

‘s Zomers stapt u zonder aarzelen naar buiten. Om scherpe randjes hoeft u zich namelijk geen zorgen te maken. Uw sierbestrating van Geostretto is voorzien van Footcomfort. Door deze speciale bewerkingsmethode voelen de tegels extra zacht aan. Eén ding is zeker: het is een verademing voor de voeten van uw hele gezin!

  

Onderhoudsvriendelijk

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Toch heeft een glas wijn of een klodder saus zijn weg naar uw tuintegel zo gevonden. In dat geval kunt u uw Geostretto tegels heel makkelijk reinigen. Veeg de vlek met een doek weg en spoel de ondergrond met een beetje water na. Daarbij raden wij het gebruik van de hogedrukspuit af. De sterke waterstraal kan namelijk de cementdeeltjes van Geostretto beschadigen.

Protection Plus

De tegels van Geostretto zijn voorzien van Protection Plus met Factor 30. Deze dubbele beschermlaag houdt verontreiniging en vervuiling tegen, waardoor het niet in de tegel trekt. Dat is niet alleen fijn tijdens het reinigen, maar ook voordelig voor het uiterlijk. Het geeft de tegels namelijk een mooie glans. Ook komen de kleuren van de Geostretto Plus Roma, Cannobio, Milano en Elba beter tot uiting.

De producten van Kippersluis Sierbestrating

Kippersluis Sierbestrating kent twee locaties. De eerste bevindt zich in Muiderberg en heeft een terreinoppervlakte van 18000m2. In de bijbehorende showtuin heeft u zicht op meer dan 300 voorbeelden van bestrating. Sinds 2014 hebben wij ook een filiaal in Almere. Hier geniet u van 2800m2 oppervlakte. Zowel in Muiderberg als in Almere treft u de beste sierbestrating, waaronder Geostretto, aan. Daarnaast leveren wij:

Haal meteen uw Geostretto sierbestrating in huis!

De Geostretto tegels van MBI zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Bezoek daarom deze week nog één van onze filialen in Muiderberg of Almere. U vindt ons aan de Naarderstraatweg 5 of de Palmpolstraat 103. Even bellen kan natuurlijk ook. Dit kan naar 0294 - 27 14 14 (Muiderberg) of 036 - 30 30 067 (Almere). Geniet u binnenkort ook van uw eigen Geostretto sierbestrating?