menu

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor tuinaanleg in Almere? Bij Kippersluis Sierbestrating weet u zeker dat uw tuin in goede handen is. Bij ons kunt u namelijk producten kopen voor uw tuin en daarnaast ook uw tuin laten aanleggen. Klik op de onderstaande afbeelding om een offerte aan te vragen, of lees verder voor meer informatie over tuinaanleg in Almere.

 

Wilt u ook een mooie tuin laten aanleggen?

Heeft u de volgende situatie wel eens meegemaakt? U maakt een wandeling door uw woonplaats en ontdekt dat de tuin van de bewoners van een paar huizen verderop wel heel erg mooi is. Ondertussen denkt u aan uw eigen tuin die helemaal nog niet af is of eigenlijk wel een grote opknapbeurt kan gebruiken. Kippersluis Sierbestrating is voor u de oplossing als het om uw tuin gaat! Naast het verkopen van kwalitatief goede producten voor de tuin, kunt u bij ons ook terecht voor tuinaanleg in Almere en omstreken.

Het totaalplaatje op het gebied van tuinaanleg in Almere

Uw tuin kan gezien worden als het visitekaartje van uw huis. Veel mensen die langs uw huis passeren, zullen een kijkje nemen in uw tuin. De tuin die misschien nog niet helemaal af is of waar u helemaal niet tevreden mee bent. Breng daar verandering in en schakel Kippersluis Sierbestrating in voor tuinaanleg rondom Almere. Door samen te werken met ervaren stratenmakers is het mogelijk om bij ons een offerte aan te vragen voor het aanleggen van uw tuin. Bij de aanleg houden wij uw wensen altijd in gedachte. Oftewel, samen zorgen wij ervoor dat u uiteindelijk tevreden bent met het totaalplaatje!

Uw tuin, ons aanbod

Als u producten koopt bij Kippersluis Sierbestrating kunt u ervan uit gaan dat u producten ontvangt van goede kwaliteit. Daarnaast heeft u bij ons ook genoeg keuze als het gaat om tuinproducten. Deze producten zijn te bekijken in onze showtuin met een oppervlakte van ongeveer 1000m². Zo kunt u bijvoorbeeld de tegels uitzoeken die u graag terug wilt zien in uw eigen tuin.

Tuin aanleggen in Almere  Tuinaanleg Almere  Tuinaanleg in Almere

 

Interesse in tuinaanleg Almere?

Wilt u Kippersluis Sierbestrating inschakelen voor tuinaanleg in de regio Almere? Neem dan gerust contact met ons op via 036 – 30 30 067 of vraag een offerte aan voor het aanleggen van uw tuin. Kies de perfecte tuintegels voor uw tuin uit ons assortiment in de webshop of breng een bezoekje aan de showtuin van Kippersluis Sierbestrating aan de Palmpolstraat in Almere. Voor meer vragen over tuinaanleg in en rondom Almere kunt u ook een mail sturen naar almere@kippersluissierbestrating.nl.